Следва

Юлиана Дончева: Мечтаех да даря Станислав с дете!

Мишел Уилямс дебютира на Бродуей със спектакъла "Кабаре"

Мишел Уилямс, сладката малка русокоска, реши да покорява нови хоризонти. И го направи с удоволствие, талант и...

People of art преди 10 години

Мишел Уилямс, сладката малка русокоска, реши да покорява нови хоризонти. И го направи с удоволствие, талант и безпрекословен успех, предвид предварителните снимки от предпремиерата, както и компанията, в която цялото нещо е сътворено. Мястото е Бродуей, а темата - "Кабаре".

Носителката на "Златен глобус" за "Моята седмица с Мерилин" и три пъти номинирана за "Оскар" актриса се пробва през уикенда в чисто ново амплоа - тя дебютира в спектакъла "Кабаре" в партньорство с лауреата на престижната театрална премия Tony - Алън Каминг.

Спектакълът е основан на пиесата на английския драматурга Джон Ван Друтен и разказите на Кристофър Айшърууд. Постановката е също на звезди от първа величина - Сам Мендес и Роб Маршъл (който, в частност, отговаря и за пластиката на актьорите).

Рецензии за спектакъла все още няма, тъй като официалната премиера е планирана чак за 24 април. От 21 март обаче вървят предпремиерни спектакли.

Спектакълът ще се играе на необичайно място - в помещенията, в които по-рано се е намирал легендарният клуб "Студио 54". Специално за своя нов проект Мендес и Маршъл са преобразували пространството в нещо, напомнящо традиционно кабаре. Атмосферата е страхотно декадентска. В оформлението на постановчика е помагал художника Робърт Брил, костюмите пък са дело на Уилям Айви Лонг.

"Кабаре" ще се играе сравнително ограничено време - около половин година. Ако изневиделица през това полугодие /считано от края на април/ се окажете в Ню Йорк, бихме препоръчали да обърнете внимание на новия спектакъл.














 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра