Следва

Бунтарката Сиена за списание Nylon

Ким Кардашиян - Еволюция в корици

Животът на Ким Кардашиян е от край да край провокация, за жизнеспособността на която дълги години се грижи...

All fashion преди 10 години

Животът на Ким Кардашиян е от край да край провокация, за жизнеспособността на която дълги години се грижи бойката родителка на риалити-звездата Крис Дженър. Впрочем, не много отдавна грижите за имиджа и славата на апетитната палавница преминаха в ръцете на гаджето й - Кание Уест, и ставките веднага скочиха: мацката все по-рядко радва феновете със снимки по бански и долно бельо, затова пък е все по-често в чуждите й преди Celine, Givenchy и Lanvin. В творение на последния бранд Ким позира на корицата на априлския брой на американския Vogue, която беляза поантата в "коричното" развитие на 33-годишната калифорнийка. Казват, че пълната промяна в съдбата на жена си е обезпечил въздесъщият Кание, но имат ли почва такива твърдения, щом вместо тях говори крайният резултат.

Начало на лъскавия път.





Първо внимание на Кардашиян обръща мъжко списание (една от първите корици на Кардашиян е тази на FHM). И ярката брюнетка щедро дели с него красотата си: между 2000-2010 Ким едва ли не ежедневно позира по плажовете на Калифорния, сменяйки няколкостотин цели бански и бикини.

"Пижамената" корица на Glamour.






Когато да се противостои на невероятното обаяние на Ким става решително невъзможно, на пищната красавица обръщат внимание женските списания. Повече от всичко редакторите им се вълнуват от въпроса, как при отсъствието на анщайновски мозък, явни таланти и моделски физически параметри е възможно да станеш толкова известен. Но Ким не се разстройва: "Защо да не направим едно пижамено парти със звездите, например!" — съветва тя списание Glamour, за което позира в копринен спален комплект и дантелено бельо.

High Fashion.







Испанското издание V е едно от първите, почувствали новия етап в живота на Ким и веднага й предлага две титулни страници: със златни зъби в най-добрите традиции на art fashion и «кутюрна» — в пера директно взети от подиума.

Ние сме двойка:







Смелата корица на L'Officiel Hommes. "Светската лъвица Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест се съблякоха за френското списание!"— завъртат сензацията десетки нтернет издания. Всъщност, при по-внимателен поглед се вижда, че по време на фотосесията Ким и Кание все пак носят някакви дрехи. Което на практика е без значение - резултатът е истински горещ.

На самия връх:



Корицата на американския Vogue. Според слуховете, главната редакторка на американския Vogue е направила всичко възможно, за да не попадне Ким на някой от Баловете на костюма в музея Metropolitan. Но видимо, с времето Уинтур е омекнала: миналия май Ким — в компанията на годеника си Кание Уест — все таки беше на Бала. А година по-късно Кардашиян вече е на корицата на най-важното модно списание в света - и отново заедно с мъжа на живота си.

И ако това не е еволюция, при това с привкус на любов... нямаше да го има и понятието Американска мечта.
 

More from View Sofia

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 48 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.