Следва

Брадли Купър и Сюки Уотърхаус - Краят на романа

Джони Деп на страниците на Interview

На доброто лошо момче Джони Деп възрастта му лепва като ръкавица. Очевидното си личи за пореден път в превъзходната сесия с героя на мечтите ни в априлския брой на списание Interview...

Други преди 10 години

На доброто лошо момче Джони Деп възрастта му лепва като ръкавица. Очевидното си личи за пореден път в превъзходната сесия с героя на мечтите ни в априлския брой на списание Interview. 50-годишният многомилионен блян позира на корицата с плюшена мечка в ръка и е просто съвършено божествен.

Актьорът прави и готино интервю за броя, партнира му музикантът Иги Поп, а в разговора става дума за недолюбването от страна на Деп на риалити шоутата и първата му работа. 

Деп всъщност започва като тв-маркетолог:

"Продавах химикалки по телефона. Но най-прекрасното в тази работа беше следното: трябваше да се обаждам на непознати хора и да им казвам: "Здрасти, как си?" При това си измислях име за случая, беше по-лесно: "Привет, аз съм Едуард Куотърмейн от Калифорния".

И за актьорството:
Мисля, че всеки път трябва да учудваме зрителя с нещо ново. Харесва ми, че до момента, в който застана пред камерата, реакцията на всички студия е една - страх.

Годеникът на Амбър Хърд признава, че цялото си свободно време прекарва с китарата: Деп по душа е Алис Купър и Райън Адамс. Джони се успокоява така:
В последно време свиря страшно много. Музиката действително спасява, помага да живееш и да се съсредоточиш върху любовта. Това е свобода.



И дори след десетилетия работа в развлекателната индустрия Джони не понася риалити предаванията:
Хората стават известни по абсолютно непонятни причини. Снимат се в риалити програми, заради което се явяват светските личности на Холивуд. Такива шоута станаха невероятно успешни. Гледаш ги както се гледа огън. Трудно е да отместиш поглед.

А иначе точно в момента Джони се готви за премиерата на новия си филм "Превъзходство".




More from View Sofia

More Други