Следва

"Мъжете" на Рейчъл Зоуи

Обичта на известните: Кара Делевин и Мишел Родригез на плажа в Мексико

Горещите страсти сред вълните на една от най-одумваните звездни двойки... 

Други преди 9 години

Двойката определено знае как да накара всички погледи да се обръщат; Родригез и Делевин бяха щракнати в горещи кадри по време на почивката им в Канкун, Мексико.

Звездата от "Бързи и Яростни" и британският топмодел са неразделни от 7 месеца, а на снимките от ваканцията им можем да видим, че се забаляват доста.

На един от фотосите Кара страстно е награбила чернокосата си приятелка сред вълните, при това по монокини. Мишел запазва горнището на черния си бански, където му е мястото, но видимо не остава по-назад в целувките и милувките, въпреки че на мястото гъмжи от фотографи и други гости. 



Звездното дуо разпали слуховете за романтични отношения помежду им още през януари тази година, когато бе заснето в сладка целувка по време на баскетболен мач в Madison Square Garden, Ню Йорк. Малко по-късно същия месец двете посетиха заедно модната седмица в Париж, а в началото на март пък бяха на концерт на Бионсе.

Нито една от двете не е декларирала официално връзката им, но през април миналата година Родригез сподели повече подробности около сексуалната си ориентация пред Entertainment Weekly: „Била съм и на двата бряга и ми харесва. Твърде любопитна съм, за да не се възползвам, когато ми се отдаде възможност. Мъжете са интригуващи, а мацките - не по-малко”.

More Други