Следва

Новите мандаринени коси на Кристен Стюарт

Лупита Нионг’о e новото лице на Lancôme

Беше само въпрос на време преди Лупита Нионг’о да стане лице на нова рекламна кампания...

Hair преди 10 години

Беше само въпрос на време преди Лупита Нионг’о да стане лице на нова рекламна кампания. 31-годишната актриса не само е притежател на перфектна кожа и вдъхновяващи черти на лицето, но и след спечеления Оскар за участието й във филма "12 Years A Slave" тя категорично се превърна в една от най-горещите звезди на Холивуд.

Сега Нионг’о официално ще е заета малко повече, след като от Lancôme я обявиха за новия посланик на марката.

"Това, че тя е талантлива и ангажирана жена, вярна на африканската си красота, която демонстрира огромно любопитство и истинска непредубеденост в изборите, които прави като актриса я правят по същество жената, с която Lancôme се олицетворява!", каза Франсоаз Леман, генерален мениджър на Lancôme International в съобщение за пресата. Малко по-надолу той продължава да я ласкае:

"Освен това Лупита е и поразително красива и интелигентна, спокойна и водеща живота си по свой начин, жена със специална аура, така поучителна и дълбока."

Толкова на място казано според нас и толкова добър избор според, смятаме, всички, че единственото, което ни остава е да чакаме това ново партньорство по някакъв начин да разкрие тайната на безупречното лице на африканската перла.

More from View Sofia

More Hair