Следва

Вашите хитри домашни трикове за красота

Моят нов пролетен маникюр. Или за приключението CND VINYLUX

Маникюрът е от тези малки удоволствия, които е хубаво да си подаряваме от време на време, просто ей така, без...

Nails преди 10 години

След едно CND Shellac преживяване, за което вчера сподели от първо лице щастливият редактор на ViewSofia, днес другият, опитал от удоволствието, разказва в своя репортаж за срещата си с професионалистите от CND и ефекта на Vinylux върху ноктите.

Какви са особеностите на Shellack и Vinylux? CND Shellac е хибрид между лак и съчетава най-доброто от гела и лака, издържайки над 14 дни върху ноктите, а CND Vinylux е професионален лак, който издържа минимум 7 дни, нанася се без основа и топ лакът му става все по-твърд с всеки изминал ден.

За приключението на Пола със CND Vinylux четете надолу:

Маникюрът е от тези малки удоволствия, които е хубаво да си подаряваме от време на време, просто ей така, без причина, за да се поглезим и да се наслаждаваме на перфектните си нокти повече от 2-3 дни.

Аз обаче рядко си доставям удоволствието да седна на това толкова приятно кътче от бюти студиото и да мисля единствено за цветовете, с които да украся ежедневието си за около седмица. А когато си студент в арт академия, ръцете ти са най-вярното ти работно оръжие, което автоматично означава, че досегът им с бои, игли, креди и всякакви пособия от тази категория понякога е фатален за красивата им външна обвивка.

Това леко обезсмисля честите посещения при маникюристката и колкото и да ми се иска ноктите ми да са бляскави и изрядни 24/7, залагам на безцветен лак за спретната визия.



Има обаче едни моменти, в които просто искаш да щракнеш с пръсти и да освежиш я косата, я ноктите, особено когато пукне първа пролет. Миналата година този сезон премина под импулсивната весела намеса на зеленото омбре, което си спретнах, а тази започва с вълнуващо посещение на щанда на CND в Beauty Zone, Mall Sofia.

Настаних се удобно на стола, заобиколена от цяла вселена бюти вълшебства, и натиснах старт бутона на това разкрасително изживяване, акомпанирано от неочаквани и весели разговори с Ивета Иларианова, професионален маникюрист на CND. Стандартно всичко започна с оформяне на ноктите, което се случи неусетно бързо, защото поддържам моите доста къси. Специален освежаващ гел размекна кожичките и направи премахването им съвсем безболезнено.

А междувременно аз бях изправена пред дилемата кой цвят от разнообразната палитра на новата серия на CND – VINYLUX, да ме радва през следващата седмица, защото, да, те издържат минимум 7 дни! Страхотно, нали?



Погледнах към ръцете на професионалиста от CND и реших окончателно – ще комбинирам два цвята в две хоризонтални линии и ще довърша с тънка разделителна за акцент. Категорично грабнах ментовата опаковка на 166 Mint Convertible, няма как да игнорирам любимия ми цвят, и избрах бляскавия стоманен нюанс 149 Steel Gaze за зашеметяващ финиш. И, изненада, нанесохме първия слой директно върху плочката на нокътя, без да се налага да слагаме защитна безцветна основа. Именно в това се състои иновативността на VINYLUX, информира ме маникюристът Ивета Илиарионова, няма нужда от нея, защото този лак не предизвиква пожълтяване и не уврежда плочката.



Нанесохме два слоя неустоима пастелна мента, след това посипахме горната половина на ноктите с металното очарование на стоманения нюанс и получихме невероятен тренди коктейл за пролетно настроение.Тънката сребърна линия, толкова прецизно поставена от ръцете на професионалиста, е като глазурата на „тортата”, перфектна и незаменима, без която всичко би било някак недовършено.



Готови сме! Само остава да сложим специалния топ лак, който да запечата красотата върху ръцете ми за повече от седмица. Другата иновация в CND Vinylux е, че противно на останалите топ лакове Vinylux Top Coat става по-твърд с всеки изминал ден под влиянието на естествената светлина.

Поглеждам часовника си и осъзнавам, че ужасно закъснявам за театъра. Кога мина час и половина? Неусетено, в щури разговори и много вълнение. Трябва да изхвърчам, добре, че CND VINYLUX е истински шампион на бързото съхнене и са му нужни около 8 минути, за да е абсолютно готов да се сблъска с външния свят. Ще се възползвам от функционалността и очарованието му отново, сигурна съм. А и мина точно седмица и той все още е непокътнат. Доказано!
 
А за да преживеете и вие насладата от истински добрия пролетен маникюр, професионалният лак за нокти CND Vinylux може да намерите в салоните за красота и магазини Beauty Zone и Douglas.
 

More from View Sofia

More Nails