Следва

Георги Господинов представя книгата си "Физика на тъгата" в няколко български града

Дилън Пен се снима гола за списание Treats

Редакциите на лъскавите издания настойчиво се опитваха да "разсъблекат"...

People of art преди 10 години

Редакциите на лъскавите издания настойчиво се опитваха да "разсъблекат" Дилън Пен: 22-годишната дъщеря на Шон Пен и Робин Райт неотдавна получи предложение да се снима за Playboy, но го отхвърли, независимо от внушителния хонорар от 150 хиляди долара. Докато да позира гола пред надарения и опитен фотограф Тони Дюран за списание Treats момичето реши да не отказва.

На корицата хубавицата е напълно гола, а в интервюто споделя:

Никога не съм мислила, че е толкова сложно да се снимаш съвсем гола, прикривайки се само с чантичка Fendi. Доста странно усещане.

В ролята на модел Пен се пробва далеч не за първи път: през миналата година в различни луксозни списания излязоха няколко нейни снимки, нито една от тях толкова смела, обаче.



Актьорската професия, страстта към която момичето носи вероятно по наследство, по думите на Дилън, не я интересува особено, независимо, че младата Пен вече има сключен договор да се пробва в киното:

Ще се пробвам в киното. За това ми е трудно да говоря, защото през целия си живот съм отхвърляла актьорството като опция за себе си. Аз обичам да пиша, това е истинската ми страст, и с това именно ще продължавам да се занимавам. Но искам да разбера какво е и това - да бъдеш пред камера. В края на месеца започвам снимките в своя първи филм. Покани ме режисьорът Ели Морган Геснър, с когото нямам търпение да започна работа. Ас се клех, че никога няма да се снимам във филми на ужаса, но, прочитайки сценария и срещайки се с режисьора, просто не устоях. Стана ясно, че снимките ще са много интересни, а именно такъв искам да е моя дебют.
Освен всичко, ще прекарам три седмици в Ню Йорк, през пролетта, а и ще получа пари за това. Да, по дяволите!

Как ще се казва първият филм с Дилън Пен не се съобщава, но докато излязат подробностите, да се насладим на един от многостранните таланти на звездната наследница.











More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра