Следва

Майли Сайръс в критично състояние. Приеха я в болница

Caliente! Голата Хайди в прегръдките на Вито Шнабел

Тя има сред най-завидните тела в шоубизнеса и нито за момент не се замисля дали да се похвали с него...

People of art преди 10 години

Тя има сред най-завидните тела в шоубизнеса и нито за момент не се замисля дали да се похвали с него. Хайди Клум беше щракната да се перчи топлес пред младото си гадже Вито Шнабел на плажа в Мексико вчера, като беше оставила много малко на въображението на заобикалящите ги.

Като добър супермодел тя беше скрила единствено лицето си с големи слънчеви очила и червена безйболна шапка, а всичко останало беше поднесла добре на чисто новия си приятел Джулиан. Той не изпускаше 40-годишната красавица от поглед, а тя пък от своя страна нежно масажираше гърба му.







Когато двамата се потопиха в сините мексикански води, за да се разхладят, не издържаха дълго далеч един от друг и започнаха да се прегръщат и целуват под палещото слънце и горещите папарашки обективи.















По-късно Хайди сподели в Instagram снимка на безкрайните си крака и наслаждавайки се на прекрасната природа тя беше написала под кадъра само: "прекрасен ден".

И наистина изглежда, че е бил такъв. Както се вижда 13-те години разлика във възрастта между Клум и Вито ни най-малко пречат на романа им. Двамата изглеждат  напълно отдадени един в друг по време на пролетната им ваканция, въпреки предположенията на мнозина, че всичко между тях скоро ще свърши.



Хайди, чийто любовен живот след развода със Сийл е доста динамичен, скъса с бившия си бодигард, който впоследствие и беше гадже, Мартин Кристен по-рано тази година и се отдаде на бурни изживявания. Част от тях са отредени именно на новият й бойфренд - 27-годишния Вито Шнабел, който пък от своя страна явно няма нищо против да бъде нечия играчка. Преди време арт-дилърът имаше бурен роман с Деми Мур, а преди 6 години младият Шнабел имаше връзка и с 44-годишната Ел Макферсън. Да му завиди човек!

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра