Следва

Бехати Принслу в нова сесия за Victoria's Secret

Б като Библия, Б като Блог

Ако трябва да си представим вечността в един-единствен аутфит, то той със сигурност ще е черно-бял, ще включва...

All fashion преди 9 години

Mad Man Moment

Че сериалът е върхът, а момчетата от Медисън Авеню наистина ги бива е факт неоспорим, но стилистите му направиха най-големите чудеса, превръщайки консервативните 60-те години в тенденция през последните две години.

Едно модно вдъхновение от любимия Mad Men, започващо от най-високата част на обемния кок чак до върха на обувките, напълни душата на редакцията с перфектното си стилистично изпълнение. Страхотната блондинка от Atlantic Pacific е превърнала пестедесетарския тренд в изумително пролетно решение, лесно изпълнимо с точните елементи: Рокля Tory Burch, яке Banana Republic, червило Stila 'Corina', чанта Gucci, обувки Tory Burch, пръстени Lulu Frost, нокти Deborah Lippmann 'Rolling in the Deep', очила Tory Burch, бижута Cartier, David Yurman, Vintage, Stella and Dot.





atlantic-pacific.blogspot.com


Черно-бялото вечно











Ако трябва да си представим вечността в един-единствен аутфит, то той със сигурност ще е черно-бял, ще включва панталон, висок ток под дългите крачоли и топ, в чиято кройка - широк, скъсен и с oversized ръкави, се влюбваш от пръв поглед.

Пуловерът е Zara, панталонът е COMPTOIR DES COTONNIERS, чантата е SAINT LAURENT ‘Lulu’, обувките - BALENCIAGA. И нищо повече! Само те, но напълно достатъчни! 

5inchandup.blogspot.com

Почивка в Бали









































Малко райе, малко принт, малко, но поне три чифта цветни бански, много ниски сандали, шапка една, залезът и плажът са героите в този филм, наречен "Почивка в Бали". Филмът не е наш, спомените - също, но с удоволствие си взимаме назаем настроението за лято, гардеробът за най-горещите дни, екзотичните коктейли на плажа и цялото усещане за непосилната лекота на живота, съхранени в тези вдъхновяващи снимки от едно вълнуващо приключение. 

apairandasparediy.com

Венецианско раирано

























Първите дни във Венеция на един блогър изглеждат така - раиран пижамен панталон, бял топ отгоре, шлифер в грахово зелено, обувки в мъжки стил за дълги градски преходи по суша и вода и чанта в розов пастел - толкова леко, толкова лесно, толкова градско, толкова италианско. На път за романтичния град, когато ни се отвори такъв, ще сложим непременно тези 5 неща в големия моден куфар. 

www.amlul.com

Живот като на кино











Или да яхнеш колелото в прелестна разкроена рокля в синьо-бял принт, удобни сандали с дебели каишки и шапката с периферия. И да е топло и приятно, да ухае на зюмбюли и теменужки, да е пролет навсякъде. 

Шапката е винтидж находка, роклята е Zara, сандалите - Sigerson Morrison, а колелото C Wonder.

ontheracks.com

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.