Следва

Нов музикален хит и дизайн инсталация на премиерата на HTC One M8

Анимирано интервю с Джон Ленън и Йоко Оно

John Lennon and Yoko Ono on Love - е първото анимирано интервю в новия...

All About Life преди 9 години

John Lennon and Yoko Ono on Love - е първото анимирано интервю в новия проект PBS Blank оn Blank, съответно съставено по разговори на Джон Ленън и Йоко Оно с Говард Смит.

"Когато пеех за това, че "любовта е всичко, от което се нуждаем", всъщност пеех за нещо, което още не бях изпитвал", — разказва Джон Ленън в интервю с журналиста Говард Смит, което вече може да се види в анимиран формат. Йоко Оно, седяща редом до него, споделя, че, отчаяна да намери истинската любов, става цинична - но само до срещата с Ленън, която се случва, когато тя е на 32 години. Говард Смит се среща с двойката пет пъти - от 1969 до 1972 година - няколко години след като двамата се запознават.

Серията Blank on Blank за американската нетърговска обществена служба за телевизионни предавания PBS представлява цяла подборка от анимирани интервюта: в тях Тупак Шакур говори за живота и смъртта, Джони Кеш — за подстрижките, Кърт Кобейн осъжда сексизма, а Джим Морисън обяснява защо "тлъстината е красива". Проектът завършва с филм-интервю с Джими Хендрикс.
 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 2 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 2 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.