Следва

Део вече иска да е баща

Джордж Клуни и Амал Аламудин отпразнуваха годежа си

Страхотна серия снимки от годежа на най-чаканата двойка за женене в последните...

People of art преди 9 години

Страхотна серия снимки от годежа на най-чаканата двойка за женене в последните седмици - Джордж Клуни и Амал Аламудин.

След като скоро стана ясно, че именно Амал е избраницата на вечния холивудски ерген, двойката е обект на непрестанно преследване, част от което са и тези кадри, направени вчера в и около ресторант Habana в Малибу, където двойката събра приятели, за да отпразнуват годежа.

Сред поканените са Синди Крауфорд и съпругът й Ранди Гербер, на когото, според запознати, принадлежи въпросното заведение, както и легендарният солист на U2 - Боно.

Независимо от солидното количество гости, празникът изглежда доста сдържано. Клуни изглежда спокоен и супер разположен в лежерното си облекло, докато си бъбри с отдавнашни познати.



Младата Амал също е в топ форма, на някои от снимките ясно се вижда, че тя разполага с великолепни физически данни, а е и доста екзотична с тъмната си коса и смугла кожа.

Още веднъж за Джордж и Амал заедно: за пръв път двамата са забелязани в Лондон през октомври 2013 година. Тогава актьорът все още официално се среща с хърватския модел Моника Джекисич. Идва моментът обаче, в който Амал и Джордж се появяват заедно на премиерата на "Ловци на съкровища" в Белия дом и вече всичко поема естествения си ход, постлан от любов и очевидна взаимност.

В средата на март 2014 година Клуни и Аламудин заминават на почивка за Южна Африка, където папараците ги хващат по време на разходка по плажа, а в края на миналия месец стана ясно и че ще се женят.

По съобщенията на някои източници, сватбата на актьора и адвокатката ще се състои след около пет месеца - в края на лятото или началото на есента.












Синди Крауфорд


Синди Крауфорд и съпругът й Ранди Гербер


Боно
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра