Следва

Б като Библия, Б като Блог

Труден избор: черна или цветна бална рокля? Два още по-затрудняващи избора на две страхотни жени - Ева Лонгория и Зоуи Салдана

Два много парижки тоалета, които ни се прииска да сложим на телата си веднага. Защото...

All fashion преди 9 години

Два много парижки тоалета, които ни се прииска да сложим на телата си веднага. Защото някак си е бално време, а добрите примери са като френски макарон - изискани, красиви и винаги недостатъчни, след като си вкусил един.

Тук, благодарение на специалната тържествена вечер Global Gift Gala - традиционно мероприятие, на което се отбелязват заслугите на хора и организации в областта на благотворителността, имаме два превъзходни примера за бално облекло, при това с рядкото качество да са напълно различни.

Сравняваме с удоволствие Ева Лонгория и Зоуи Салдана, съответно в черна, дълга до земята рокля без презрамки и светъл тоалет на божествени цветя, също дълъг до земята.


Ева Лонгория



Лонгория, между другото постоянен участник на това събитие, на което актрисата представлява собствената си благотворителна фондация в подкрепа на латиноамериканките, носи прекрасно скроената тъмна рокля, подписана с Monique Lhuillier. Косата е пусната свободно, с изключение на бретона, вдигнат елегантно назад. Бижутата са малко, подбрани с вкус - гривна, диамантена халка, малко обеци, а компания им прави така добре познатия ни червен конец против лоши очи.


Зоуи Салдана

Колегата й Зоуи Салдана избира за вечерта рокля с цветни рисунки от Nina Ricci. Косата на екзотичната актриса е прибрана повече от небрежно, изборът на бижута е идентичен като на колежката й - дребни диамантени обеци и гривни по ръцете, просто малко повече на брой. Ако не ни беше неудобно да наречем русолявия съпруг на Зои - Марко Перего - чудесен моден аксесоар, щяхме.


Зоуи Салдана и Марко Перего



И все пак, като отдаваме заслуженото и на двата великолепни, обрани, много елегантни стилистични избора, си имаме фаворит. Ще се радваме и вие да ни споделите вашия.

Анкета

Кой вечерен ансамбъл ви допада повече?

More All fashion