Следва

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Соланж Ноулс нападна Джей Зи в асансьор по време на Met Gala 2014. Причината...

Спречкване между членовете на едно звездно семейството се превърна в истински скандал след като медиите...

People of art преди 9 години

Спречкване между членовете на едно звездно семейството се превърна в истински скандал след като медиите разпространиха видео как Соланж Ноулс напада яростно своя зет Джей Зи, а той не й остава длъжен, и то в присъствието на сестра й Бионсе по време на Met Gala 2014.

Инцидентът, който се случва в асансьора на хотел Standart в Ню Йорк, става публично достояние още на следващата сутрин, а феновете на музикалната фамилия остават дълбоко учудени от поведението на двамата симпатяги.

Но каква е причина за това зловещо скарване, в което личи доста натрупана агресия, все още не е ясно. Няма и официални заявления на никого от участниците в драмата, мълчат и техните мениджъри.

Според източник на американски таблоид скандалът между двамата най-близки до сърцето на Бионсе, съпругът й Джей Зи и сестра й Соланж, се случва малко след като рапърът съобщава на жена си, че ще присъства на афтър парти на Риана, но сам. Пак по думи на същия източник по пътя към асансьора рапърът отказва дори охраната си, което жестоко разгневява Соланж, добре подпийнала от предишно парти, според свидетели.

 

„Какво не е наред с теб? Защо не можеш да се прибереш вкъщи? Защо е толкова важно точно сега да отидеш на нощен клуб?, пита яростно мъжа на сестра си Солнаж, а Джей Зи отговаря, че няма намерение да й дава обяснения. Следва и нападението с нежните юмруци на по-малката сестра на прелестната Бионсе. От клипчето е видно обаче, че реакция от страна на поп принцесата, която е пряк свидетел на всичко - няма. Бионсе търпеливо изчаква отстрани, докато двамата й любящи хора се нападат един друг, което навежда на мисълта, че такива търкания не са рядкост между изпълнителя и неговата родственица.

Преди време тръгнаха слухове за раздор между Соланж и Джей Зи. Балдъзата на господин Картър му е набрала сериозно, заради отказа на звездата да включи сестрата в проекта по новия му албум, твърдят близки на знаменитостите. 

Засега обаче тълкуванията на поведението на двамата в асансьора се основава само на слухове.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра