Следва

Модни градски истории: Totally Culture

Причината за раздялата на Хайди Клум с бодигарда й е... експлоатация

Причината за раздялата на Хайди Клум с бодигарда й е... експлоатация

All fashion преди 9 години

Минаха няколко месеца от момента на раздялата на Хайди Клум и Мартин Кристен, но медиите продължаваме да обсъждаме разрива на ефектната двойка, която някак си се случи изневиделица и твърде набързо. Предвид факта, че са любопитни, все още се разчепкват подробностите и причините за края на пикантните отношения между супермодела и нейния екс телохранител.

Появиха се слухове за това, че инициатор на разлъката е станал Мартин, като си има и причина - експлоатация на мъжа от крехката жена. Ако можем да вярваме на източниците, през всичките 18 месеца на романа им, Кристен се е чувствал като "домакиня" в мъжко тяло. По думите на запознат с подробности от историята, мускулестият красавец постоянно се е грижил за четирите деца на Хайди, докато тя е на работа. И на практика е правел почти единствено и само това 24 часа в денонощието.



От успешен телохранител Мартин се превърна в "мистъра на маминка". Той правеше всичко за децата, от сутринта, завеждайки ги на училище, до вечерта, когато ги прибираше от училище и най-накрая късно вечер, когато ги слагаше да спят. И така ден след ден.

Кристен, в продължение на година и половина, се е грижил непрекъснато за 10-годишния Лени, 8-годишния Хенри, 7-годишната Джоан и 4-годишната Лу седмица след седмица, докато Хайди се грижи за работата, кариерата и социалните си контакти.



За Клум парите бяха по-важни от Мартин и децата. В резултат той направи правилния избор, слагайки край на личните и професионалните им отношения.

Истината е, че не знаем как Мартин се е възстановил от раздялата, но знаем за Хайди. Манекенката изобщо не губи време в страдания, хвърляйки се стремглаво в обятията на с 13 години по-младия арт дилър Вито Шнабел.


Хайди Клум и Вито Шнабел

More All fashion