Следва

Вашите хитри домашни трикове за красота

Ароматно: поглед върху парфюма на Фарел Уилямс Girl

Наречен с нежно име, всъщност аромата на Фарел Уилямс е супер подходящ и за двата пола, защото обещава да е направен с вкус...

Beauty преди 9 години

Наречен с нежно име, всъщност аромата на Фарел Уилямс е супер подходящ и за двата пола, защото обещава да е направен с вкус.

Новият аромат на парфюмния пазар се казва Girl, а преди часове бе разкрито и "съдържанието му". Направен съвместно с Comme des Garçons, парфюмът ще е в продажба от есента.

Нека видим обаче какво ни очаква.
Талантливият в много направленияФарел Уилямс, музикант, продуцент, куратор на изложби и участник в арт-проекти, а от неотдавна и дизайнер (споменахме вече, че той работи над колекции с Uniqlo и adidas), преди няколко месеца обяви, че се хвърля и в парфюмното дело. Певецът договори сътрудничество с Comme des Garçons и анонсира пуска на съвместния им аромат, съответно назован Girl — точно както се казва и новият соло албум на Уилямс.

Днес Фарел демонстрира първите резултати от работата си. Независимо от името, всъщност аромата е унисекс. Важно условие, договорено от музиканта, е било композицията на парфюма да бъде дървесна. "Аз съм във възторг от това, как на Comme des Garçons се удава "да вкарат" дървесните аромати в масата от миризми", — казва Фарел. Всъщност, певецът е бил предупреден още в началото на съвместната работа, че от това няма да се получи класически "звезден" парфюм, който обичайно се отличава с демократичност и е предназначен за масите. Comme des Garçons просто не правят откровено комерсиални аромати, но точно това е, което допада на Фарел.

Във връхните нотки на новия парфюм се усещат нероли, лавандула и бял пипер. В сърцевината - ирис, стиракс и теменуга, а при базата - акорди на ветивер, пачули, кедър и сандал. Продажбите започват на 1 септември 2014 година, а цената за флакон с обем 100 мл ще е 135 долара.


 

Още от днес (23 май 2014):

Сватбата на Ким и Кание - най-обсъжданото събитие на годината. На всяка цена!

Street style вдъхновения _- днес намигваме на лятото 

Elegantissima: Койна Русева в Кан

Новите колекции: Maison Martin Margiela, resort 2015

И още...

More from View Sofia

More Beauty