Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Джорджо Армани с нов любимец - Кристиан Пелицари

Джорджо Армани има ново протеже - младият дизайнер се казва Кристиан Пелицари, които ще има...

All fashion преди 9 години

Джорджо Армани има ново протеже - младият дизайнер се казва Кристиан Пелицари, който ще има вече насрочено самостоятелно представяне през септември в Teatro Armani и може да бъде определен като безспорно свеж и оптимистичен полъх за италианската мода.

Кристиан Пелицари, випусник на флорентинския институт Polimoda, стартира през 2011 година, започвайки с производството изключително на мъжко облекло - дамската линия е добавена към портфолиото му съвсем неотдавна. Тайните на работата за мъжка линия младокът познава от времето на стажа си в италианската модна къща Tonello, а по-късно и от Париж, където учи занаята при майстори като Vionnet и Jay Ahr. Упоритата работа дава своите плодове: името на Кристиан и без това е в ушите на публиката дори и извън пределите на Италия, а поддръжката на Джорджо Армани най-вероятно ще му помогне да се качи на друго ниво като публичност, както и търговски успех.

Програмата си за поддръжка на млади дизайнери Джорджо Армани стартира през 2013 година: собствени ревюта в неговия Armani Teatro по време на седмицата на модата в Милано вече са провеждали Andrea Pompilio, Stella Jean и съвсем неотдавна, през февруари, дизайнерският дует Au Jour le Jour.







More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.