Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Нова ексклузивна възможност от Bvlgari Omnia за читателите на ViewSofia. Вземете своя допълнителен подарък!

Нова ексклузивна възможност от Bvlgari Omnia за читателите на ViewSofia...

All About Life преди 9 години

С края на страхотната игра, в която единствено ViewSofia подари петте уникални аромата от серията Omnia на луксозния бижутериен бранд Bulgari, идва и новата изненада, специално за вас, читателите.

Ако вече сте разпознали своята Omnia сред скъпоценните пет аромата, представени на страниците ни -  Omnia CrystallineOmnia Crystalline EDPOmnia AmethysteOmnia Coral и Omnia Indian Garnet - или все още търсите уханието, което да загатва за особеностите на характера ви, имате невероятната възможност да получите подарък, комплимент от Еверет София - официален дистрибутор на BVLGARI за България.

BVLGARI ухажват читателите на ViewSofia, влюбени в своето ароматно съкровище и тези, които тепърва предстои да го открият, с ексклузивна възможност. Всеки от вас, който в рамките на една седмица, от днес до 4 юни включително, закупи аромат от изящната поредица във верига магазини Douglas и Beauty Zone, ще получи допълнителен подарък.



За да вземете своя подарък, е нужно:
При закупуване на аромат от серията Omnia в гореспоменатите вериги да поискате на касата своя промо код.
Изпратете ни този код, изписан на талонче, на адрес [email protected].
Напишете ни и кой е закупеният от вас аромат, трите си имена, години, занимание, точен адрес и телефон за връзка.
Всеки, който се е регистрирал за участие и спазил горните условия, ще получи допълнително луксозен ароматен аксесоар - чисто новото ухание от серията Omnia - Omnia Indian Garnet (15 ml) в компанията на олио за тяло Omnia Indian Garnet (10 ml).


Omnia Crystalline


Omnia Crystalline EDP


Omnia Amethyste


Omnia Coral


Omnia Indian Garnet

За да сте сигурни, че козметичните продукти на луксозната марка Bvlgari, които купувате, са с гарантирано качество и произход, публикуваме списък на всички оторизирани от бранда магазини в страна. 
Вижте тук>>


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected] и регистрирал се за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.