Следва

YANNI пристига за шоуто си у нас с над 35 музиканта от 11 различни държави!

Новата тръпка на Камерън Диас - брат-близнак на съпруга на Никол Ричи

Именно Ричи е в дъното на романса между Диас и Мадън...

People of art преди 9 години

Холивудски звезди, сродявайте се!

Като че ли такъв е неписаният слоган, който властва с пълна сила в Калифорния от години. Поредните сближили се звезди се оказаха Камерън Диас и Никол Ричи, като случая тук е, че актрисата от "Ах, тази Мери" е започнала да се среща с музиканта от пънк рок групата „Good Charlotte“, който е брат-близнак на мъжа на Никол – Джоел Мадън.

Въпреки, че за малко да се объркаме кой какъв и на кого беше, в цялото нещо няма нищо лошо, даже напротив, защото ако не друго, то поне двете дами от ден на ден си стават все по-близки. Камерън и Никол дори бяха снимани в неделя да разхождат заедно домашните си любимци и видимо се наслаждаваха на компанията си, както и на тази на двете им верни немски овчарки.






Иначе според запознати, именно Ричи е в дъното на романса между Диас и Мадън. Тя го играела нещо, като сватовница и започнала всичко, канейки и двамата на вечеря в собствения си дом. 

Двамата се харесали веднага и взаимоотнощенията им бързо прерастнали във връзка. Камерън и Бенджи дори се появиха заедно преди една седмица на излизане от супермаркет, а след това бяха снимани заедно и на излизане от спортната зала . Източник близък до тях споделя: „Тя харесва в него това, че има имидж на лошо момче, но всъщност има златно сърце. Той наистина я прави щастлива. Двамата прекарват доста време заедно.“

35-годишният Бенджи е излизал преди време с Парис Хилтън, австралийската актриса Софи Монк и Холи Мадисън. Преди време името му беше свързвано и с това на Майли Сайръс. От своя страна Камерън също има история с музиканти. Най-дългата и връзка беше с Джъстин Тимбърлейк, която продължи цели три години, от 2003-та до 2006-та. Въпреки неочакваната им раздяла тогава, двете звезди все още са си доста близки.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра