Следва

Face to face: Кристина Спасовска

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Нашето любимо кино отново е тук. Поредната порция нови заглавия ще ни завладеят с невероятни, интересни и забавни и истории....

Movies & TV преди 9 години

Нашето любимо кино отново е тук. Поредната порция нови заглавия ще ни завладеят с невероятни, интересни и забавни и истории. Нужно е само търпение, но не много, защото премиерите наближават, за да ни съберат в кино салоните за доза смях, сълзи, възхищение или просто наслада, че е лято, че сме с приятели, че се забавляваме и сме щастливи. 

А ако не ви се чака и искате още сега да тръгнете към най-близкото кино, вижте останалите заглавия : Trailers 1, Trailers 2, Trailers 3, Trailers 4 

"Искам да се прибера сам" ("The Way He Looks")

Актьорите: Фабио Ауди, Гийерме Лобо, Тес Аморим

Режисьорът: Даниел Риберо

Сюжетът: Леонардо е незрящ тийнейджър, който се стреми към самостоятелност и поне малко лично пространство в ежедневието си, управлявано от свръхгрижовната му майка. Запознанството с новодошлия в училище Габриел преобръща начина, по който Лео вижда света, поставя на изпитание отношенията му с най-добрата му приятелка Джована и разкрива пред момчето красотата и болката от първата любов.

Премиерата: 6 юни (България)

 







 
"Рай: Надежда" ("Paradise: Hope")

Актьорите: Джоузеф Лауренс, Майкъл Томас, Мелани Ленц, Верена Лебауер

Режисьорът: Улрих Зайдл

Сюжетът: Последният филм от трилогията "Рай" ни среща с 13-годишната Мелани. Докато майка й Тереза заминава на почивка в Кения, Мелани прекарва ваканцията в провинцията в Австрия в лагер със строги правила за тийнейджъри с наднормено тегло. Под надзора на треньор с татуировки и зловещ лекар младежите се опитват да се разделят с излишните си килограми, като спортуват през деня, а вечерно време отпускат, като се напиват.

Между физическата подготовка и консултациите с диетолог, битките с възглавници и първата изпушена цигара Мелани се влюбва в лекаря, който е с 40 години по-възрастен от нея.

Премиерата: 13 юни (България)

 






 
"Вината в нашите звезди" ("The Fault in Our Stars")

Актьорите: Уилем Дефо, Нат Улф, Шайлийн Уудли, Лоте Вербек, Сам Трамел, Лора Дърн, Ансел Елгорт, Емили Пийчи, Майк Бирдигля

Режисьорът: Джош Бун

Сюжетът: Сценарият на филма е вдъхновен от младежкия роман на писателя Джон Грийн “Вината в нашите звезди”.

Актьорите Ансел Елгорт и Шайлийн Уудли изпълняват главните роли на тийнейджърите Хейзъл Грейс Ланкастър и Огъстъс Уотърс. Обединени от остроумието си и общата неприязън към конвенционалното Хейзъл и Огъстъс слагат началото на пламенна любовна връзка помежду си, която обаче е заплашена от жестоката човешка реалност.

Как да си дресираш дракон 2
How to Train Your Dragon

Реалност в която Хейзъл се бори с тежко раково заболяване, а Огъстъс се опитва да живее пълноценно с ампутиран десен крак.

Премиерата: 13 юни (България)


 




"Как да си дресираш дракон 2" ("How to Train Your Dragon")

Актьорите: 

Режисьорът: Дийн Деблоа

Сюжетът: Новият филм ни връща към Хълцук и дресирания от него Беззъб пет години след като двамата успешно сприятелиха драконите и викингите на остров Бърк. Неразделните другари се реят из небесата, откриват непознати земи и изучават нови светове. По време на едно от приключенията си те откриват тайна ледена пещера, приютила стотици нови диви дракони и тайнствения Ездач...

Налага се Хълцук и Беззъб да застанат рамо до рамо и да се борят за това, в което вярват, но в същото време и да признаят, че само заедно могат да променят бъдещето на хората и драконите.

Премиерата: 20 юни (България)

 





"Лъвско сърце" ("Heart of a Lion")

Актьорите: Петер Францен, Лаура Бирн, Яспър Паакьонен, Памела Тола, Юси Ватанен

Режисьорът: Доме Карукоски

Сюжетът: Току-що освободен от затвора, Тепо се опитва да започне нов живот. Но със свастика, татуирана на ръката му, и приятели-скинари, следващи го навсякъде, всички врати се затръшват в лицето му. Това се променя, когато Тепо среща красива блондинка и се влюбва в нея… преди да разбере, че жената има малък чернокож син. Той и детето започват интелектуална игра, в която се сблъскват различните им гледни точки по теми като раса, патриотизъм и насилие. Напрежението се обтяга допълнително, когато в дома им се нанася избухливият брат на Тепо.

“Лъвско сърце” е трогателен поглед към расовите и икономически проблеми в съвременна Европа.

Премиерата: 7 юли (България)



 

More from View Sofia

More Movies & TV