Следва

Петъчна доза секс: Суперсекси Супергерои

Гуинет Полтроу срещу омразата в интернет: "Надявам се един ден да се избавим от това и да достигнем следващото ниво на съзнание"

Актрисата иска омразата в интернет да бъде прекратена. Според нея, публикуването на коментари с обидно съдържание е "нехуманно"...

Лица преди 9 години

Актрисата иска омразата в интернет да бъде прекратена. Според нея, публикуването на коментари с обидно съдържание е "нехуманно".

Гуинет Полтроу признава, че понякога се засяга от обидните забележки, адресирани към нея. Гадните коментари са болезнени, дори ако жертвата е звезда, каза тя на конференция на уеб програмисти.

"Срещу нас известните винаги са хвърляни камъни и то поради основателна причина. Ние сме досадни. Някои от нас изглеждат добре, имаме пари, животът ни уж е като от приказка… Дори и да не е такъв случаят, ние разбираме хората", каза Гуинет.

"Когато някой надигне глава над повърхността, в която и да е област, му отрязват главата. Такава е природата ни", добави тя.

Актрисата сравни четенето на обиди в интернет с това "да ти бъркат в раните от подигравките в училище отново и отново".

"Преглеждаш онлайн коментарите за себе си и приятелите си и осъзнаваш, че това е нехуманно. То е както по време на война - действаш по кървав нехуманен начин. Надявам се един ден да се избавим от това и да достигнем следващото ниво на съзнание", каза Гуинет Полтроу, цитирана от БГНЕС.

(life.dir.bg)





More from View Sofia

More Лица