Следва

“Усещане за жена” разкрива тайни от кариерата и личния живот на водещата Катерина Евро

Потвърдено: Ума Търман и Куентин Тарантино са гаджета!

Ума Търман и Куентин Тарантино — един от най-отдавнашните дуети в...

People of art преди 9 години

Ума Търман и Куентин Тарантино — един от най-отдавнашните дуети в света на киното, двама души, чиито съдби и пътища толкова отдавна и редовно се пресичат, че никой съвсем доскоро не си и помисляше, че между двамата може да има роман. Звездите се познават от много, много години, Ума се е снимала в най-добрите филми на Тарантино от «Криминале» до «Убий Бил», но едва сега двамата изглеждат проникнати от истински романтични чувства.Квентин Тарантино и Ума Турман на прошедшем Каннском фестивалеКуентин Тарантино и Ума Търман на току що свършилия фестивал в Кан.

За новата двойка разказва американският таблоид US Weekly: «Сега те прекарват много време заедно. Куентин обича Ума и я възприема като своя муза». Изданието се позовава на инсайдър, който потвърждава, че едва сега, 20 години след запознанството им, Ума и Куентин се възприемат по истински интимен, любовен начин.



Всъщност, в това няма нищо чудно - неотдавна Ума преживя болезнен разрив с мъжа си, френския бизнесмен Арпад Бюсон. Куентин, като истински приятел, предложи рамото си и се оказа близо до актрисата в трудния момент. А след това нещата естествено преминаха в нещо повече...Куентин и Ума се познават от 20 години.

Самият Тарантино още преди няколко години в интервю за филма «Убий Бил» заяви, че мечтае за жена като Ума Търман. Остава ни само да му се порадваме - най-накрая получи своето!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра