Следва

Днес избрахме: Новата лимитирана серия 212 SURF от Carolina Herrera

Спряха реклама със съблечената Риана в Лондон

Във Великобритания забраниха частично рекламата на парфюма Rogue с голата Риана: певицата позира по бельо...

Celebrity beauty преди 9 години

Във Великобритания забраниха частично рекламата на парфюма Rogue с голата Риана: певицата позира по бельо и високи токчета, свенливо скръстила ръце на гърдите си. Визията ще се появява само там и само когато достъпът за деца е ограничен.

До тази мярка се стигна след като мъж се оплака в Британският регулатор на рекламното съдържание (ASA), че плакатът с изпълнителката е със силно сексуално послание и унижава жените. Поради тази причина мъжът твърди, че провокативното фото не бива да се натрапва на подрастващите. За разлика от загрижения британец, ние виждаме само една красива и супер популярна жена, която е адски секси и няма нищо унизително в това.

Компанията Parlux Fragrances, производител на аромата на певицата, коментира ситуацията така: „За първи път получаваме подобна жалба. Като символ на скандалния стил на обличане и поведение, точно такава е Риана и в рекламния кадър”.

Относно посланието, Parlux Fragrance са категорични, че не обиждат по-слабия пол, а напротив, Риана излъчва самоувереност и тази самоувереност е заложено в концепцията на аромата.



Междувременно медии и критици продължават да обсъждат зашеметяващата поява на барбадоската на CFDA Awards преди дни, където бе наградена със статуетка и приза „Модна икона”, в чисто прозрачна рокля с кристали.

На злостните коментатори Риана отвръща така:
"Грижа ви е за гърдите ми? Те целите са покрити с кристали Swarovski!"

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя