Следва

Уличният стил на звездите: Шерил Коул

Старата любов: Хайди Клум и Сийл цял ден заедно с децата

Те прекараха бурно и щастливо време заедно, и за да сме точни - точно 7 години, през...

Други преди 9 години

Те прекараха бурно и щастливо време заедно, и за да сме точни - точно 7 години, през които се жениха 5 пъти и им се родиха 3 деца, като отгледаха общо 4, ако броим и първото на германката. И независимо, че от няколко сезона двамата са разведени, при това разводът не протече кой знае колко гладко, Хайди Клум и Сийл в момента изглеждат близки и дори идилични заедно. Топлото време и благодарният сезон ги карат да прекарват доста време навън, двамата, заедно с децата, и това прави чудесно впечатление.





Двойката бе забелязана тия дни веднъж в Дисниленд в парфектно настроение за забава, и втори път на зрелищен футболен мач, с участието на децата им.

Това, което журналистическото око вижда от снимките, е една чудесна спойка между 41-годишната Хайди и 51-годишния Сийл: очевидно всички разногласия са оставени в миналото и между звездите по никакъв начин няма вражда.

Напротив, обединяващото звено, именно общата грижа за децата, е налице, и двамата се справят отговорно и със сърце, както е видно: грижите за 10-годишната Лени /дъщеря на модела от Флавио Бриаторе/, 3-годишната Лу, 9-годишния Хенри и 8-годишния Джоан им носят очевидна радост.

Припомняме, че Сийл и Клум се ожениха през 2005 година, а през януари 2012 година обявиха раздялата си. След това певецът публично обвини моделът в изневяра, заявявайки, че атрактивната му жена върти любов с охранителя си Мартин Кристен.

След разрива Хайди действително си срещаше с Кристен, който наскоро пък огорчено обясни, че е бил в ролята на детегледачка през цялото време на връзката им. В момента госпожа Клум е в бурни любовни отношения с бившата тръпка на Деми Мур Вито Шнабел.


В Дисниленд






 

На футболен мач
















 

More Други