Следва

Интервю с Демиан Букай: Аз съм син на баща си и не само това!

Ким и Кание Уест заведоха любовта си и в Мексико

След като двамата се измориха от Европа и по-малко от две седмици, след като се завърнаха от ирландското си "бягство" след пищната сватба, младоженците избраха слънцето и безвремието на мексиканския курорт Пунта Мита, за да отпразнуват рождения ден на рапъра...

People of art преди 9 години

Госпожа Уест определено е притежател на едни от най-известните апетитни форми в света и във вторник, докато задно с чисто новия си съпруг изживяваха неофициалния си втори меден месец,  тя реши да ги покаже.

Ким Кардашиян и Кание Уест бяха щракнати по време на активната си почивка в Мексико. След като двамата се измориха от Европа и по-малко от две седмици, след като се завърнаха от ирландското си "бягство" след пищната сватба, младоженците избраха слънцето и безвремието на мексиканския курорт Пунта Мита, за да отпразнуват рождения ден на рапъра.

"Те се намират в частна къща на брега на морето", казва източник, отбелязвайки, че градът е любимо място за всички от фамилия Кардашиян.





В компанията на скъпи коктейли, слънчеви бани и своята любима Уест ще навърши 37 години в неделя. Младоженците ще имат достатъчно време да преживеят отново любимите си моменти от своя голям ден.







More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра