Следва

България ще е част от европейското тоурне на австралийците KARNIVOOL

Дженифър Лопес пусна бикини селфи, напълно лишено от грим

Сингъл и секси, Дженифър Лопес възбуди целокупния ползвател на Instagram онзи ден с...

People of art преди 9 години

Сингъл и секси, Дженифър Лопес възбуди целокупния ползвател на Instagram онзи ден с форми и натурална хубост, пускайки бикини селфи. Актрисата и певица се снима легнала на хавлията в ярко син бански костюм, съответни очила и едри халки на ушите.

Тя пише до снимката: "Около басейна. Един свободен ден. #dayofrest #sundayfunday #pucci&gucci #muchneeded."


Лопез напоследък разшумя изданията с потвърждението за края на връзката й с дългогодишното и далеч по-младо гадже Каспър Смарт, който пък, горкият, бе хванат в нелицеприятен флирт с транссексуален модел, което му костваше добре обезпечената дружба. Автоматично плъзнаха слухове за близост на звездата с друг хубавец, отново танцьор - професионалиста от "Dancing With The Stars" Makсим Чмерковский, които обаче бяха бързо отречени от певицата.



Иначе миналата седмица видяхме Джен в пълния й блясък на откриването на Световното първенство по футбол. За проявата, най-накрая различна от случките в личния й живот, тук.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра