Следва

Детска София: Ново заглавие за деца от Сиела - Мумията Думи и Златният скарабей

Истински син на баща си! Рафърти Лоу стана модел на DKNY

Той е истински син на баща си. Красив, снажен и елегантен...

People of art преди 9 години

Той е истински син на баща си. Красив, снажен и елегантен Рафърти Лоу явно е наследил само най-хубавото от своите родители. 17-годишният младеж беше поканен да дефилира на модния подиум за DKNY Men в Лондон, като пред гордия поглед на баща си, британският актьор Джъд Лоу, той се справи повече от блестящо със задачката.

Големият син на Джъд и Сейди Фрост направи своя дебют на котешката пътечка, но това не е първият път, в който той застава пред публика и обективите на фотоапаратите.

Рафи, както го наричат бизките му, е снимал сесии за Vogue, както и е участвал в кратко видео на шведската марка “Tiger of Sweden” заедно с още шест изгряващи таланта.







Наскоро и друг звезден наследник се разходи по модния подиум. Синът на Алиша Кийс и Суиз Бийдз пък стана модел на Ralph Lauren, за да представи дрехи от детската есенна колекция на марката.


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра