Следва

Какво да четем - "Зелени сенки, бял кит" от Рей Бредбъри

Гуен Стефани и бебето - прелестни на плажа в Санта Моника

На симпатичния плаж в Санта Моника папараците улавят красива уикенд...

People of art преди 9 години

На симпатичния плаж в Санта Моника папараците улавят красива уикенд-гледка - Гуен Стефани и Гевин Росдейл на море с децата.

Мъжественият глава на семейство Гевин - в чудесна, почти футболистка форма - се къпе с кеф в океана, заедно с по-големите момчета - Кингстън и Зума, а мама Гуен - с перфектна, направо за завиждане руса коса и също толкова перфектно червило, се занимава на брега с мъничкия Аполо, който се роди на 1 март.



Аполо е трето дете за двойката, по-големите му братя са съответно на 7 и 5 години. Майка им е просто разкошна, почти незабележимо е, че е дала живот преди няма и четири месеца.

Освен всичко, в чисто стилово отношение, семейството е чуден пример - имаме и цвят, имаме и небрежност, налице са яки прически на децата, безкрай интересни аксесоари, както и симпатични и многобройни бебешки ансамбли, от които най-любим ни стана тигровия гащеризон на Аполо.



Съвсем скоро, щастливата блондинка пусна разнежваща снимка на бебето и таткото, като поводът беше Деня на бащата - 15 юни. От милото фото е видно, че татко Гевин е не само редовен във фитнеса, но и много нежен с децата. О, каква добра комбинация!











More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра