Следва

Енигматичната исландска банда GusGus идват в София през декември

Бионсе и Джей Зи стартираха ударно съвместното си турне (снимки)

Това е едно от най-очакваните турнета за лятото...

People of art преди 9 години

Това е едно от най-очакваните турнета за лятото, така че няма нищо чудно, че стартът му предизвика огромен фурор на стадион Sun Life в Маями, Флорида снощи.

В сряда вечерта г-н и г-жа Картът откриха зрелищно "On the Run", като шоуто започна с общата им песен, покрай която стартираха преди години и интимните им взаимотношения, а именно "Bonnie & Clyde".

Би се появи на сцената облечена в любимата си мрежа, като този път такава имаше и на лицето й, а Джей се беше доверил на черен блейзър върху Т-shirt с американския флаг, както и на златни вериги на врата и черна шапка на главата.

По време на концерта най-влиятелната музикална двойка разкри и дълго пазената си тайна. Певицата и рапърът направиха почитателите си свидетели на тайната им сватба, която се случи преди цели 6 години.

Дълго време двамата успяха да опазят щастливото събитие далеч от медиите, но сега обаче, навръх старта на общото им турне, те решиха да прожектират пред пълен стадион интимната церемония.















Говори се, че двойката е осигурила безопастността си с нечувани мерки за сигурност. Мини армия ще следи за спокойствието на двамата, както и на това на 2-годишната им дъщеря Блу Айви по време на 21-дневното им турне.

В екипа има 16 лични бодигарда за 24-часова защита и 40 души помощна охрана, а съставът им ще се увеличи в дните, когато има концерти. 300 охранители ще следят за поведението на публиката, а 50 тренирани охранители ще спират хората, които искат да скочат на сцената.

"Те са се погрижили за всички страни на охраната- от луди фенове, през преследвачи до похитители. Необходимостта им от сигурност е като военна операция", казва източник.
 















Трак листа на турнето "On The Run"

Турнето "On The Run" ще има спирки в 16 града в Северна Америка, а след това ще има и двудневен престой в Сен Дени във Франция.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра