Следва

И това е България! 2

Обичта на известните: Камерън Диас и Бенджи Маден

Той е силно татуиран, едър, секси мачо. Тя, чиито крака всички искаме да...

People of art преди 9 години

Той е силно татуиран, едър, секси мачо. Тя, чиито крака всички искаме да притежаваме, е страшно щастлива в обятията му. И така от миналия месец, когато членът на групата Good Charlotte Бенджи Мден най-накрая си призна, че излиза с Камерън Диас, от който миг криенето от папараците на всяка цена стана на практика излишно.

Преди дни музикантът и актрисата бяха забелязани да отдъхват на един от плажовете на Флорида: никакъв срам от чувствата, непрестанни прегръдки и целувки, адска страст. Знаменитата блондинка свети от щастие, усмивката е непрекъснато на лицето й.



Съвсем очевиден и отделен факт е, че двамата са готина двойка. 42-годишната звезда е в перфектна физическа форма, докарана в двуцветен бански от две части, сламена козирка и кореспондираща плажна чанта, и чифт слънчеви очила. Жестоки крака наистина, нито грам целулит, перфектно прибран корем.

Нещо, което не можем съвсем да твърдим за мъжа в черно до нея, татуиран силно, но за сметка на това леко пухкав, в сини плажни шорти, джапанки Benassi на Nike и черна шапка с козирка.





































More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра