Следва

Започва четвъртото издание на Узана Поляна Фест

Силвестър: С Мария се събрахме, точно преди да се разведем!

Силвестър: С Мария се събрахме, точно преди да се разведем!

People of art преди 9 години

След като бракът му преживя тежък момент, който за малко не доведе до разпада на семейството му, Силвестър разкри какво е успяло да предотврати този развой.

"С Мария почти се разведохме. Стигнахме до последна инстанция на делото, на което в крайна сметка не отидохме, защото вече бяхме заедно", споделя в новия брой на списание Story бившият музикален изпълнител, актьор и шоумен Силви. Двамата с Мария Силвестър се събраха в началото на годината за голяма радост на сина им Давид, който е на 6 години.

"Не мога да кажа, че някой от нас е направил първата крачка, то стана от само себе си. Ние не бяхме спрели да се виждаме, бяхме в перфектни взаимоотношения, всичко си беше ОК. Между нас беше останало онова приятелство, което го е имало винаги. И когато го извадиш от условията на семейството, виждаш, че всъщност всичко си е наред", допълва още водещият на "Господари на ефира".

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра