Следва

Дизайн за вдъхновение: Шарено по пода

А ти имаш ли си #EdnoNaum за лятото?

По повод излизането на новия си видео сингъл #EдноНаум, най-горещата българска поп звезда Михаела Филева предизвиква всички да споделят с хаштаг какво имат наум за предстоящото лято...

All About Life преди 9 години
По повод излизането на новия си видео сингъл #EдноНаум, най-горещата българска поп звезда Михаела Филева предизвиква всички да споделят с хаштаг какво имат наум за предстоящото лято. Всеки, който публикува в своя профил в социалните мрежи Facebook, Twitter, Vine или Instagram с видео, снимка или статус своето #EdnoNaum, ще може да спечели телефона на Михаела Филева – HTC One (M8), и да стане част от фен версия на видеото, която ще бъде създадена от най-добрите постове с #EdnoNaum в края на юли.
 
Всички публикации с хаштага ще могат да се видят във фен зоната на сайта www.htcfans.bg. Играта продължава до 20 юли, след което специално жури от Михаела, ВенЗи и HTC Bulgaria ще определи авторите на десетте най-забавни поста, които ще получат подаръци за лятната ваканция и плажа, а трима от тях ще спечелят HTC One (M8) – телефонът, който и самата Михаела ползва, както в клипа, така и в живота.
Дългоочакваният проект #ЕдноНаум на лейбъла Монте Мюзик е по музика на Algoriddim и Илия Григоров, аранжимент Algoriddim и Графа, текст Илия Григоров и Графа. След хитовете “Опасно близки” с ВенЗи, “Когато ти трябвам” с Били Хлапето, “А дано, ама надали” с Графа и ВенЗи, самостоятелната балада “Приливи и отливи”, “Има ли начин” с NickName и последното парче на Били Хлапето, “EdnoNaum” е вторият самостоятелен трак на Михаела и ще стане част от предстоящия й албум, по който в момента тя работи.  Сингълът съчетава по невероятен начин бързия и енергичен хип-хоп бийт, уплътнен от записани на живо брас линии, със специфичните вокали на Михаела, а динамиката на песента е перфектно уловена от режисьора на видеото Васил Стефанов и хореографа от The Center Радостина Точева.
 
По време на цялото видео Михаела е в движение, танцувайки в компанията на The Center, виждаме я в различна светлина, различни визии, но винаги с лъчезарната й усмивка и харизматично излъчване. Клипът е създаден със съдействието на HTC и може да бъде видян тук заедно с пълна информация и правилата на играта #EdnoNaum

Виж как можеш да станеш притежател на прекрасния HTC One M8 тук >>>

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 6 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.