Следва

Известни са номинираните за MTV Video Music Awards-2014

Спечели двудневен билет за фестивала HIGH SUMMER на къмпинг Градина

Можеш да участваш в новата ни игра, която ще ти даде шанс да спечелиш двоен билет за това изключително лятно събитие...

Music преди 9 години

„High Summer 2014” е най-новата линия музикални събития, обединяваща най-горещите партита и концерти в София и на Черноморието, която стартира само след дни, на 20-ти юни с парти-промоция на родната реге звезда Jahmmi Youth в столичния култов клуб „Маймунарника“.

Малко по-късно серията събития продължават, и така на 7 август - Ъпсурт Live Band, Bobo & The Gang, Jahmmi Youth, Qvkata DLG, Atila, Chibook и още много други горещи имена от хип-хопа ще се качат на една сцена, за да предизвикат в нас силни музикални емоции. Само на следващата вечер фестивалът ще достигне своя  връх с концерта на неповторимата звезда BEBE. 

Пълна с енергия и заредена с много любов, горещата испанка с нетърпение очаква срещата си с българската публика, пред която ще изпее любимите хитове “Malo”, Siempre Me Quedará, Ella, K.I.E.R.E.M.E и други, а ние от своя трана вече броим дните до срещата си с нея. 

Звучи интересно, нали? Ние със сигурност ще бъдем там, но се питахме дали искаш да дойдеш и ти с нас? Можеш да участваш в новата ни игра, която ще ти даде шанс да спечелиш двудневен билет за това изключително лятно събитие. Ето как...



1. Стани фен на страницата High Summer във Facebook и се тагни на cover снимката.

2. След това се върни тук и в коментарната форма по-долу напиши как се казва последният албум на испанската звезда BEBE наред с името си.

3. Стискай палци за късмет.

Имаш 10 дни, за да участваш, защото точно на 28 юли ще обявим кой е щастливецът изтеглен на случаен принцип от редакторската ръка.

Пожелаваме на всички успех!

 

More from View Sofia

More Music