Следва

33 оборота със страхотния Renault Twizy или Най-любимите точки в града. # 4 +това

Нашият нов приятел HTC One M8. Запознайте се!

Имаш ли нужда от нов телефон, от ново изживяване, от нова авантюра? Ако отговорът ти е ДА!, то виж как можеш да го спечелиш...

All About Life преди 9 години

Представяме ти го с удоволствие! Чисто новият ни приятел, който уверено носи името HTC One M8.

Великолепно изглеждащ, със своя метален корпус, който е едно цяло парче, преливащо към страните на апарата и изтъняващо там, така че да ляга удобно в ръката, той сериозно се отличава от своите предшественици, които се носеха с пластмасови одежди само преди месеци.

С новия си външен вид One M8 определено носи усещането за нещо изключително качествено, изпреварващо с обиколки пластмасовите алтернативи на други марки, за които ще се сетиш веднага.



С широко отворени очи и уши към заобикалящия го цвят, One M8 има дълбок поглед към всичко с големия си 5” дисплей, а под и над него са стерео високоговорителите BoomSound, познати от първия One. Аксесоарите, без които никой уважаващ себе си не може, при него идват като бутоните за Android, които са софтуерни и част от дисплея, както и под формата на сензори на телефона и 5-мегапикселова предна камера, която е важен акцент във същността му.

Отляво е единствено слотът за nanoSIM карта, а отдясно пък е бутонът за регулиране силата на звука и слотът за microSD карти, какъвто нямаше при оригиналния One. Отдолу са 3.5 мм аудиоизход и microUSB портът, а отгоре е единствената неметална част от тялото на One M8, подобна на предната част на дистанционно управление за телевизор. Там всъщност наистина е скрит инфрачервен порт, разположен е и бутонът за включване.

Задната част на апарата идва с двете камери на телефона, двойната LED светкавица, както и NFC антената, скрита в малката линия между тях, както и с телефонното лого на HTC, което е "черешката на тортата" на зашеметяващaтa и предизвикващa всеки визия.



Зад красивото и висококачествено метално тяло обаче, се крие още и една по-надеждна същност. Новият HTC One (M8) идва с четириядрен процесор Snapdragon 801 на 2.3 GHz и последна версия на операционната система Android 4.4 KitKat, а интерфейсът HTC Sense™ 6 е с изцяло променена изчистена визия и предлага възможност за персонализиране в цветовете на темите, което значително подобрява потребителското изживяване.

Функцията HTC BlinkFeed™, която доставя персонализиран поток от информация директно на началния екран, сега е много по-иновативна, с адаптивни заглавия на новините и нов дизайн, който представя информацията в изчистен и по-лесен за прочитане начин. Независимо дали потребителят се интересува от спорт, филми или пазаруване, тази функция събира цялата релевантна информация, като добавя и ъпдейти от личния календар и социалните медии.



Определено HTC One M8 е приятел с богата биография и с него няма как да НЕ ни е интересно. Ние го обожаваме, защото не е скучен и сме сигурни, че и ти ще го харесаш точно заради това.

Въпросът е, искаш ли да станете приятели? Имаш ли нужда от нов телефон, от ново изживяване, от нова авантюра? Ако отговорът на всичките въпроси е ДА!, то виж как можеш да спечелиш HTC One M8 в новата игра на ViewSofia, която можеш да намериш тук >>>


 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 9 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 9 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.