Следва

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

Чудим се дали ни харесва? Кайли Миноуг на корицата на GQ

Секси, по-секси, най-секси, точно такава е Кайли и обича да го демонстрира честичко...

People of art преди 9 години

Секси, по-секси, най-секси, точно такава е Кайли и обича да го демонстрира честичко.

Разбира се, нямаме нищо против, особено вдъхновяващо е да гледаш красиви тела, сякаш застинали във времето, а всъщност почти докоснали почетното 50. В момента, в който притежателките на тези тела обаче загубят по трасето свежите си идеи и попаднат в безмилостно еднообразие, на нас не ни остава друго, освен да въздъхнем леко въпросително.

В случая горещата австралийка на мига хваща окото от корицата на италианското GQ, но изваяната й фигура не успява да компенсира недостатъците на cover-a. Нескопосаната фотошопска работа си личи от километри, а застиналата, доста неестествена, въпреки секси статута си, поза и скучноватата историйка, директно изкопирана от популярна рекламна кампания от 50-те хич не допринасят с оригиналност. А имайки в предвид, че в същата „разкриваща“ ситуация са попадали и Джим Кери и Кармен Електра, респективно за кориците на RollingStone и Esquire, доста преди това, не виждаме основателна причина този сюжет да вижда бял свят отново.




Кармен Електра


Джим Кери
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра