Следва

Кой спечели двойна покана за лятното издание на Обичам 90-те?

Емблематични тоалети на Виктория Бекъм отиват на търг

Г-жа Бекъм се е заела със сериозно разчистване на гардероба, и дарява 600 неща от съкровищницата си на The Outnet, които набират средства с благотворителна цел за организацията mothers2mothers...

People of art преди 9 години

Г-жа Бекъм се е заела със сериозно разчистване на гардероба, и дарява 600 неща от съкровищницата си на The Outnet, които набират средства с благотворителна цел за организацията mothers2mothers.

Mothers2mothers се занимава с организиране на тренинги, наема на работа и подпомага майки с вируса на HIV, за да им помогне при предотвратяване на разпространението на болестта към децата им и подобряване на семейното здраве, a Вики Бекъм се запознава с основателя при пътуването си до Африка през февруари и веднага откликва на идеята за този вид благотворителност.

Всяка от вещите, която Бекъм дарява, е избрана лично и е индивидуално оценена от Christie's, а сред нещата могат да се открият паметни тоалети, като роклята на Dolce & Gabbana украсена с бели кристали и пристегнат корсет, носена от Виктория на MTV Video Music Awards през 2003, роклята с оптическа илюзия на Alexander McQueen облечена за вечеря с Дейвид през 2009, Roberto Cavalli, с която Вики се забавлява на партито по откриване на световното първенство през 2006, или Louis Féraud, носена през 2007 на шоуто на Шанел.

За да се включите в надпреварата за някой от тоалетите, или шапки, чанти, обувки и бижута трябва да се регистрирате на The Outnet, а ние силно се надяваме Вики да на потъне в скръб за роклите, с които самата тя казва е "преживала невероятни приключения", които ще намерят новите си притежатели от 20 до 25 август.


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра