Следва

Пърхащ поглед

13-месечната Норт Уест дебютира като модел за CR Fashion Book

null

All fashion преди 9 години

"Крушата не пада по-далеч от дървото."
В случая на невръстната дъщеря на Ким Кардашиан и Кание Уест, това важи в пълна сила. 13-месечната Норт смело върви по стъпките на известните си родители и вече е налице първата й самостоятелна изява, а тя е по възможно най-стилния начин - като част от проекта на Карин Ройтфелд, бившата главна редакторка на Vogue Paris, CR Fashion Book.

Рубриката, с действащо лице Норт Уест, е озаглавена "Легенди" и е посветена на необикновените модни икони. За стайлинга на малката красавица се е погрижила самата Ройтфелд, като малката позира от глава до пети в Шанел - миниатюрна чантичка 2.55, кашмирена жилетка, перлени обици и брошка Камелия, все елементи иконични за френската модна къща.

И за да е пълна нетипичната картинка, в левия горен ъгъл на снимката в списанието има цитат, лично от Карл Лагерфелд, гласящ: "Никога не е прекалено рано да започнеш да се интересуваш от мода."

Прекрасната черно-бялата снимка е дело на младия талант – Майкъл Аведон, внук на известния фотограф Ричард Аведон. В поредицата, останалите участващи имена са на дизайнерите Стефан Бъроуз и Боб Маки, фотографът Боб Ричардсън и италианският архитект Карло Молино.

More All fashion