Следва

„Седмицата на акулите” завладява Discovery Channel

14 горещи кадъра на Риана, или защо точно ни липсва присъствието й в Instagram

На 5 май тази година Instagram загуби една от най-големите си звезди...

People of art преди 9 години

На 5 май тази година Instagram загуби една от най-големите си звезди, a 12 милиона души - последователи удоволствието да се наслаждават всекидневно на една от най-горещите жени в света.

Драмата около профила на Риана в Instagram дойде, след като певицата публикува в социалната мрежа корицата на френското списание LUI, на която тя е доста провокативна топлес. Всичките й милиони последователи сигурно са били щастливи от гледката, но не и администраторите на канала за споделяне на снимки, които побързаха да свалят горещите кадри.

Малко по-късно настана истински смут сред използващите приложението, а от Instagram заявиха, че проблемите с профила на певицата се дължат на техническа грешка. "Този профил беше прихванат по погрешка от една от нашите автоматични системи и за кратко бе блокиран. Извиняваме се на причиненото неудобство", направиха изявление от ръководството на компанията.

Въпреки извинението, цензурата, която наложиха на Риана доста я разсърди и до ден днешен тя не иска да се върне обратно като потребител на социалната мрежа за снимки. Днес, в памет на загубената доза секс, красота и провокация, които барбадоската прелест ни даваше, публикуваме 14 любими кадъра от вече несъществуващия й профил.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра