Следва

Coca-Cola Happy Energy Tour стартира на 22 август

Ice bucket challenge, или защо, по дяволите, звездите се заливат с ледена вода

Ако все още не сте запознати с тази благотворителна инициатива, то сме сигурни, че скоро и това ще стане...

People of art преди 9 години

Ако все още не сте запознати с тази благотворителна инициатива, то сме сигурни, че скоро и това ще стане, тъй като интернет буквално е „залят” от снимки и клипчета с предизвикателството, което вече успешно успяват да изпълнят и родните ентусиасти.

Става дума за истинско заливане с кофа с ледено студена вода + малко лед за разкош, директно върху главите на едни от най-популярните световни личности. Всичко това, разбира се, не просто така, а за добра кауза – събиране на средства за борбата с амиотрофичната латерална склероза.

Условието е:
ако бъдеш предизвикан, имаш 24 часа или да се посипеш със студена вода и да го документираш или да дариш $100 на Асоциацията. Разбираемо, в последствие правилата се променят и дарения в размер по желание се правят и от осмелилите се, които на свой ред след това отправят предизвикателството към някого другиго. Методът за популяризация явно работи, защото от началото на инициативата през 2014 г. са събрани внушителните $15.6 милиона, в сравнение със само $1.8 милиона за предходната година.

Каузата си струва, а и усещането е разтърсващо, затова – защо не? Предизвикваме те!

Ето и някои от най-интересните звездни клипчета >>>

Бил Гейтс

Макълмор

Стивън Спилбърг


 
Тейлър Суифт и Джейми Кинг

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра