Следва

Б като Библия, Б като Блог

10 от 10 - отново Кейт Мос за David Yurman

Силен ход, пореден, на бижутерийната марка David Yurman, да наеме за рекламно лице отново, за 10-и път, Кейт Мос...

All fashion преди 9 години

Силен ход, пореден, на бижутерийната марка David Yurman*, да наеме за рекламно лице отново, за 10-и път, Кейт Мос. Юбилейната кампания с най-титулования модел в света е заснета от легендарния Питър Линдберг на плажа, където и се случва нещо като импровизиран пикник. Жарък, страстен и вечен, облечен в черно и украсен като за празнуване, с галещи окото отблясъци на аметисти, изумруди и диаманти, въплатен в един уникален вечен образ и десетки безумно красиви бижута от новата колекция на американския ювелирен бранд, стартирал през 1980 година като общото предприятие на две сродни души.



Цялото е още по-интересно след кратката пауза, която настъпи в иначе безупречните отношения между компанията и англичанката, когато Мос бе обвинена, че е изкопирала изцяло естетиката на Юрман и Линдберг за кампанията на едноименния бранд, за да рекламира собствената си линия бижута през 2012-а. Четете подробностите тук.

С днешна дата обаче изглежда нещата се изчистени, защото не Жизел Бюндхен, която замени тогава по спешност Кейт, се "къпе" в красотите на марката, а кака й - вечната Кейт.

*Бел.ред. Давид Юрман е скулптор, съпругата му - Сибил, е художник. Двамата започват да правят бижута преди 34 години, днес любими на всички известни хора, за които се сещаме, вкл. на Анджеина Джоли и Брад Пит.

More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.