Следва

Michael Kors Printed Dot - Clutch in White & Navy

Марио Тестино се пренeсе от модния подиум в гримьорната

Да, истина е. Ако ще завладяваш модната индустрия, добре е да окупираш всичките й...

All fashion преди 9 години

Да, истина е. Ако ще завладяваш модната индустрия, добре е да окупираш всичките й проявления. И да разчупваш всевъзможни табута. Като например това, че модата е само в лъскавите и гладки материи, перфектно оформената прическа и безупречния грим. Модата тръгва от някъде, обикновено от съблекалните и гримьорните.

От мястото зад кулисите, където чудесата и преобразованията се случват. И Марио Тестино определено знае това. Затова, почти на шега, насочва вниманието на обектива си в тази част от цялото и започва интересна серия от известни модели по халати и кърпи, в приготовление за бляскавата им поява на подиума.



Това е и стартът на най-новия му проект, който тепърва ще търпи развитие, както е обещано от автора. "Това е като нов начин на общуване", казва Тестино по повод идеята си. И присъединява към нея Mиранда Кер, Андрея Диакону, Суви Копонен и Кейт Ъптън.

Известният фотограф има усет за нестандартните фотографии и не се свени да изкара на показ нещо по-интимно или лично по общия стандарт. Ето едни от първите кадри, попаднали в тази му колекция от снимки. Впечатляват, трудно е да се отрече.

Интересно какво още ще се случи занапред и кой ще се отзове пред обектива му... по хавлия. Ще следим!



More All fashion