Следва

3+3 въпроса към едно градско момиче: Теа

Край! Анджелина Джоли и Брад Пит се ожениха във Франция

Съвсем скоро, както писахме, Анджелина Джоли каза, че сватба с Брад Пит не се...

Други преди 9 години

Съвсем скоро, както писахме, Анджелина Джоли каза, че сватба с Брад Пит не се очертава. Оказа се, че това е бил просто трик за отвличане на вниманието. Прессекретарят на двойката съобщи по-рано днес, че влюбените са сключили официален брак във Франция. Сама по себе си, радостта от дългоочакваното събитие на фанатичните фенове на Джоли и Пит няма граници!

За звездната сватба все още няма никакви подробности. Съобщава се само, че двамата са избрали малък параклис в частен имот в Ница, а на официалната церемония са присъствали само членовете на семейството и най-близките им приятели. А свидетелството за брака на Анджелина и Брад е получено снощи в Калифорния.

Припомняме, че Анджелина Джоли и Брад Пит се запознаха на снимките на филма "Мистър и мисис Смит" през 2005 година, когато актьорът все още беше женен за Дженифър Анистън.

За 9-те години на отношенията си двамата имат шест деца, три от които осиновени. Не е преувеличено, че звездната двойка е една от най-популярните двойки в света - феновете чакат сватбата от дълги години, медиите многократно спекулираха относно случването й, но ето че накрая всичко свърши, тайно и неочаквано за всички.

View Sofia поздравява холивудските звезди с радостното събитие!




Кадър от филма "Мистър и Мисис Смит".

More Други