Следва

И Ирра скочи срещу Мария Илиева

Обичта на известните - Ким Кардашиян и Кание Уест на ежегодните награди на списание "GQ"

Наистина се усъмнихме, че те се обичат ИСТИНСКИ преди дни...

People of art преди 9 години

И на нас ни е писнало от тези двамата, но все още има моменти, в които отново започваме да вярваме на любовта помежду им, въпреки хилядите ни съмнения, че чувствата при тях са изтъкани не от психични, а от материални потребности, а обичта им е позиционирана не в сърцата, а главно на страниците на таблоидите и телевизионните екрани.

Един от тези редки пъти, в които наистина се усъмнихме, че те се обичат ИСТИНСКИ се случи преди дни, а именно на почетните ежегодни награди на списание "GQ", които се раздадоха в Лондон.

Ким и Кание пристигнаха на церемонията, както винаги в пълния си блясък, и с широки усмивки се гледаха един друг, докато ту единия, ту другия се пипаха, закачаха и целуваха. Двамата изклеждаха изключително приятно заедно и, разбира се, с кореспондираща, макар и не цветово, един на друг визия. Тя в бронзова пола Ralph & Russo, латексово боди Atsuko Kudo и обувки Tom Ford, а той в типичния за него тъмно син блейзър върху черен панталон и тишърт.







Направи ни приятно впечатление не само държанието им на току що влюбили се тийнейджъри, но и вниманието,  с което се отнасяха един към друг през цялото време. Докато позираха на фотографите на червения килим, Кание неколкократно се наведе да оправи полата на любимата си, за да е сигурен, че тя ще изглежда добре на последвалите награждаването снимки.

А то от своя страна не беше никак маловажно за семейство Уест. Риалити звездата Ким Кардашиян беше избрана за жена на годината и удостоена със статуетката на GQ лично от редактора на списанието Дилън Джоунс.



За съжаление Джоунс не представи Ким с фамилията й "Уест", но на сцената съпругата на рапъра се погрижи всички да научат за това. "Аз съм Ким Кардашиян Уест. Искам да благодаря на GQ, че ме направи жена на годината, както и на моя съпруг, който ме кара да се чувствам жена всеки ден", каза звездата.

Самият Уест не можеше да скрие радостта и гордостта от съпругата си и преди тя да излезе на сцената, за да получи наградата, той я целуна страстно пред погледите на всички. До края на вечерта Кание не свали ръцете си от нея и не спря да я прегръща и обгрижва, както само един наистина влюбен мъж би могъл да прави. Май им вярваме, а вие?




На церемонията присъстваха много звезди, сред които Фарел Уилямс, Никол Шерцингер и Люис Хамилтън, Брадли Купър, Кара Делевин, Джеси Джей, Рита Ора, Пипа Мидълтън и много други. Мъж на годината стана актьорът Джоана Хил, който получи наградата от Брадли Купър. Фарел стана изпълнител на годината. Певицата Никол Шерцингер беше там, за да подкрепи приятеля си Люис Хамилтън, който беше избран за спортист на годината.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра