Следва

Стил урок на седмицата: Есенен easy chic коктейл

NYFW: Седмица на модата в Ню Йорк пролет-лято 2015 - най-интересното от първите дни

Седмицата на модата в Ню Йорк забързано, светкавично и динамично върви към своя край. Както сме обещали, отразяваме за вас най-добрите ревюта и най-интересните street style попадения...

All fashion преди 9 години

Седмицата на модата в Ню Йорк забързано, светкавично и динамично върви към своя край. Както сме обещали, отразяваме за вас най-добрите ревюта и най-интересните street style попадения. От днес, пречупено през нашата модна призма, ще акцентираме върху най-талантливите дизайнери, най-нежните материи и най-запомнящите се моменти.

Категорично и отсечено, тазгодишното представление на Gareth Pugh ни спря дъха. Точно така, не ревю, не котешка пътека, а шоу, в пълния смисъл на думата. Завладяващият ансамбъл от звук, движение и магия, струящи от въображението на дизайнера, накара публиката да изпадне, чисто и просто казано - в транс. Различно от всичко, което сме виждали преди от Pugh и признаваме си, повече от всякога ни допадна. За разлика от церемониалната тържественост, съпровождаща всяко едно от ревютата му досега, този изключителен път дори и моделите бяха в константно, яростно и препускащо движение. Между "летящите" танцьори успяхме да забележим и част от дрехите, между които се откроиха и няколко доста интересни шапки.

За тези от вас, чудещи се къде между спектакъла сливащ в едно тялото и душата е самата колекция от дрехи, отговаряме в помощ, че традиционен look book с всички модели, ще излезе по време на седмицата на модата в Париж, където обикновено сме свикнали да се любуваме на артистичността на Pugh.

Другата част от ревютата през първите дни на седмицата, които не ни оставиха никак равнодушни бяха женствените модели на Monique Lhuillier с 3D декорации и тези на Marissa Webb.

Геометричността и ярките цветове при Alexander Wang, Cushie et Ochs и Ralph Rucci, ни запрати в отсега бленуван пролетен шопинг. Любовното модно бяло винаги го искаме, и точно така, както е при Tess Giberson, Honor, Zimmermann и Wes Gordon. А, що се отнася до принтовете при Tadashi Shoji, Peter Som и Jason Wu, е те винаги работят безотказно.

Monique Lhuillier






 Marissa Webb


Ralph Rucci

Cushie et Ochs



Alexsander Wang

Tess Giberson

Honnor

Zimmermann

Wes Gordon

Tadashi Shoji

Peter Som

Jason Wu




Утре очаквайте най-интересното от ден 5-ти и 6-ти!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.