Следва

В обувките на Камерън Диас, или актрисата за Pour La Victoire

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Кожа, косъм, пиршество

Руска приказка и вълшебство. Дълги гладки прави коси и алено червени устни. Само че този път не Василиса Прекрасна е прегърнала пухкавото, топло и безбожно луксозно палто, а ние...

All fashion преди 9 години

Руска приказка и вълшебство. Дълги гладки прави коси и алено червени устни. Само че този път не Василиса Прекрасна е прегърнала пухкавото, топло и безбожно луксозно палто, а ние. Далеч от всичко минималистично, boyfriend и подбрано семпло, една от водещите тенденции за тази и отминалата зима -  кожата с косъм, е олицетворение на лукса. И този сезон наистина се очертава да изглежда като излязъл от руска приказка с предстоящите да залеят улиците обемни кожени палта.

Кройките, дължините и впечатленията, които оставят подобен тип палта, са повече от разнообразни. По-приложимите в градската среда са тези на Prada, Hermes, Donna Karan, Blumarine, Balenciaga и Iris Van Herpen. Най-предпазливите предложения идват от Elie Saab и Rachel Roy, които с късата си дължина, не биха се набивали толкова много на очи. Но, става ли въпрос за желание за пищност, разкош, блясък, вечерни партита и коктейли, най-добре е да се доверим на изпитаните майстори по екстравагантност като Dolce and Gabbana, Emilio Pucci, Alexander McQueen, Prabal Gurung, Ralph Lauren и, разбира се, Givenchy.

Цветовата палитра също е богата и преливаща от пищност: луксозни тонове на червеното, изумрудено зелено и най-дълбоките нюанси на синьото. Ако, все пак ярките цветове не ви привличат толкова, дизайнерите имат предложения и от снежно бели, сиви и черни кожени палта, въпреки че тяхното разнообразие не е толкова богато като при цветните. 

Запленени от идеята за този трудно достижим, разточителен и изпращащ болезнени конвулсии от желание в стомаха ни лукс, решаваме че наистина е крайно време за експерименти и силно желаем да ги видим приложени и по нашите Софийски улици.

Rachel Roy



Mathew Williamson



Donna Karan

Elie Saab

Hermes

Dolce&Gabbana

Emilio Pucci

Marni

Blumarine

Balenciaga

Prabal Gurung

Ralph Lauren

Marchesa

Alexander McQueen

Lanvin

No.21

Michael Kors

Miu Miu

Iris van Herpen

Fendi

Guy Laroche

Givenchy



ВИЖ ОЩЕ >>

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2014-15: Аристократизъм

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2014-15: Заплетена история

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Art Nouveau

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Грамадни пуловери

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Принтове

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Блясък, обшит с камъни

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Рокли изкусителки

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Челси момиче

Модни прогнози: ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15
 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.