Следва

БНТ ще излъчи на живо изслушванията на кандидатите за еврокомисари

Господин и госпожа Клуни - тур за овации веднага след бракосъчетанието

Вчера, 28 септември, младоженците Джордж и Амал Клуни се появиха за пръв път пред...

People of art преди 9 години

Вчера, 28 септември, младоженците Джордж и Амал Клуни се появиха за пръв път пред публика в качеството си на законни мъж и жена.

Първият извод от разглеждането на слънчевите венециански снимки на семейството е, че жените, като се омъжат, стават по-хубави. Дори да не важи за съвсем всички, то за госпожа Клуни това е вярно. Тя просто грее, стиснала за ръка спретнатия си в сив костюм, леко по-нисичък мъж.


Напускайки разкошния седемзвезден хотел Aman Canal Grande, мистър и мисис Клуни се отправят на кратка разходка по каналите на Венеция на катер със символичното име Amore, за да пристигнат в хотел Cipriani, където са настанени повечето им гости.


Чисто новата госпожа носи великолепна дантелена рокля, обсипана с цветя и подписана с Giambattista Valli Couture, слънчеви очила Heidi London и неизвестна марка безумно високи деколте обувки, което автоматически прощаваме, като се има предвид как изглеждат краката й, обути в тях!!! С тези крака всъщност, се изясняват и някои доскоро неясни аргументи за завладяване сърцето на Джордж  в полза на ливанката.



Церемонията по бракосъчетанието на един от най-търсените актьори на Холивуд Джордж Клуни и тъмнокосата грация от богат арабски род Амал Аламудин се състоя на 27 септември, събота, във вече споменатия хотел Aman Canal Grande. На тържеството присъстваха Мат Деймън и жена му Лучана, Анна Уинтър, Синди Крауфорд с мъжа си Ранди Гербер. Тогава Амал носеше рокля Alexander McQueen, а младоженецът - костюм Giorgio Armani.

Да им е честито на младоженците и да си носят халките със здраве - нейната, фина и обсипана с брилянти, неговата - плътна, изпълнена от бяло злато, и двете отлично видими на снимките по-долу.
















More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра