Следва

Новите българи: Джаред Катур

Разсъблечени звезди: красиви и голи в обектива на Мерт и Маркус

Мерт Алас и Маркус Пигот - музикант от Турция и графичен дизайнер от Уелс, се срещат преди 20 години в Лондон и от тогава живеят в пълна хармония...

Други преди 9 години

Мерт Алас и Маркус Пигот - музикант от Турция и графичен дизайнер от Уелс, се срещат преди 20 години в Лондон и оттогава живеят в пълна хармония, редувайки звезди от Мадона до Кейт Мос в обективите си, които за радост на 270-те хиляди фена, разпространяват в Instagram профилите си @mertalas и @macpiggott.

На снимачната площадка най-търсеният днес фотодует има повече персонал от всеки друг, а цените им, разбира се, са повече от адекватни на славата и майсторлъка им. Двойката си купи къща в Ибиза, за да избяга от твърде оживената британска столица, а онзи ден излезе с порция великолепни голи снимки на звезди, които показваме с удоволствие.

И се чудим кой от кадрите ни харесва най-много... насладете се с нас:

Лара Стоун. На тази жена можем да простим и скучния британски актьор за съпруг, и проблемите с алкохола, и просто всичко...  

Фарел Уилямс. Бритни Спиърс, Гуен Стефани, Джей Зи, Мадона, Даф Пънк - да, той е готов да пее в дует дори и със самия дявол! Но какво пък - има си своята шапка и широка усмивка. И е адски секси.

Синди Кроуфорд. Годините все по-ясно подчертават, че основното предимство на американския супермодел е знаменитата бенка над горната й устна. Но не само, не само...

Джонатан Рис Майърс. Елвис Пресли, известен още като Филип Кърв, известен също и като Хенри VIII или като граф Дракула - в кариерата на този актьор костюмите от правилните епохи не са от първостепенно значение.

Майли Сайръс. Сухи устни, слабо тяло и стъклен поглед - още една Дисни звезда, която се опитва да намери себе си в света на възрастните.

Наоми Кембъл. Кралицата на супермоделите, черната пантера поглежда към нас като... но как трябва да гледаме на всичко, когато не слизаме от първите страници на модните списания вече 30 години?

Рикардо Тиши. Като дете той износва дрехите на 8-те си по-големи сестри. Днес Рикардо сам ги проектира и то за цял свят, или поне по-заможната му половина, в качеството си на творчески директор на Givenchy.

More Други