Следва

Иван и Андрей: Ние сме като хлебарките – неизтребими!

Винаги двама, винаги... Бионсе и Джей Зи подновиха брачните си клетви

Последните слухове говорят затова, че кралица Би и нейният крал Джей са подновили брачните си клетви на много тайна церемония...

People of art преди 9 години

Последните слухове говорят затова, че кралица Би и нейният крал Джей са подновили брачните си клетви на много тайна церемония. Също, както и самата им сватба, това събитие остава в зоната на неизвестното и двамата едва ли скоро ще потвърдят за него.

Изглежда всички спекулации за раздялата на най-влиятелната двойка в шоубизнеса си остават в миналото, защото с днешна дата по всичко личи, че те се обичат безмерно. Явно целият този шум около предполагаемия развод е бил просто добър PR трик, или пък Бионсе и Джей Зи имат много добър терапевт, който им е помогнал бързо да преодолеят различията си.

Други слухове пък говорят за това, че звездната двойка си търси нов дом в Париж. Семейство Картър били забелязани да излизат от голяма къща със собствен двор, заобиколена от високи дървета. Имотът се намира в Neuilly Sur Seine – богато предградие на френската столица и има цена, малко над обичайното за района, от 3-4 милиона евро.



Париж винаги е бил специално място за Бионсе и Джей Зи. „Ние обичаме Париж. Той е специален за нас, тъй като ние се сгодихме тук и това е мястото, където Блу Айви бе зачената“, каза певицата по време на концерта от турнето „On the Run“ във френската столица.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра