Следва

БНТ2 събира дъброволци за почистване на Панчаревското езеро

Александър Кадиев мечтае за кинороля и бебе

Александър Кадиев мечтае за кинороля и бебе

People of art преди 9 години

Качествена роля в киното и бебе – това си пожелава Александър Кадиев в най-близко бъдеще. С приятелката му Таня обмислят сватба, но не бързат, за да не ги последва съдбата на техни познати, разделили се след година брак. „Ако Господ е решил, и ние в негова подкрепа, това нещо ще се осъществи! С любезното съдействие на божията сила всичко е възможно”, каза водещият на „Преди обед” по bTV.



Наскоро синът на Катето Евро направи певчески дебют, но не с хип-хоп, както очакваше приятелят му Александър Сано, а с микс между траш метъл и ню уейв. В „Кой ще ни помогне” Кадиев кръстосва вокали с шведския режисьор Робърт Уау. Видеото е снимано за ден и ги позиционира като принцове на мрака, а за готик грима, пироефектите и монтажа плащат от джоба си. „С Робърт се запознах преди две години след края на един спектакъл. Мой колега от театъра му е приятел. Изгледах няколко негови материала и стилът му ми допадна. Това с пеенето обаче е само за забавление, нямам никакви болни амбиции за кариера”, категорична е звездата от „Скъперникът”.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра