Следва

Бели, кожени и на платформа...

Go get them 2! в новата игра на Deichmann и ViewSofia

Go get them 2! в новата игра на Deichmann и ViewSofia 

All fashion преди 9 години

Есента вече здраво е прегърнала, обгърнала и целунала в топли земни тонове настроението и гардеробите ни. Модното обновяване на визиите тече с пълна сила в червено, изумрудено, кадифе и топло карамелено. Несъмнено, най-голямо шопинг удоволствие ни носи новият чифт обувки и затова ние, екипът на View Sofia съвместно с Deichmann, имаме удоволствието да ти представим новата ни страхотна игра, посветена, разбира се, на вече споменатото по-горе дамско удоволствие.

Освен много награди, ще имаш и възможността да надникнеш в личния стил на 5 от нашите редактори, които в продължение на 5 седмици ще разказват и показват своите предпочитания, особености и обсесии, а ти ще можеш да гласуваш за любимата си визия, от петте, на които са се спрели те (виж избора на първия ни редактор тук). Всяка седмица, измежду гласувалите, ще теглим по едно печелившо име, което ще получи ваучер за чифт красиви, удобни и есенни обувки от Deichmann. За да участваш само трябва да гласуваш в нашата анкета, след което да оставиш името си в коментарната форма по-долу и най-накрая да стискаш палци за късмет. Имената на всички печеливши ще бъдат обявени в края на петседмичната игра в отделен материал.

Виж пълните условия за участие в играта тук >>>

ПОЛА

Ако трябва да опиша стила си с една единствена думичка, то тя ще е "хаотичен". Всеки път тръпна от нетърпение да видя новите хрумки на дизайнерите, но не бих казала, че следвам плътно наложените трендове. По-интересно ми е да ги пречупвам през моята собствена непретенциозна, леко бохемска призма, за да се чувствам повече себе си и да ми е комфортно. Същото се отнася и за обувките. Обожавам ги, имам доста забавна селекция, от изящните ми 14 сантиметрови сатенени сандали, до пищния ми отбор от кецове, мокасинки и оксфордки, които са верни другари в ежедневието ми.

Тази есен имам още няколко попълнения към отбора, които, струва ми се, ще успеят да се впишат в еклектичния ми стайлинг.

Сивите мекички ботушки са перфектни както за този междинен период, така и за свръх студеничките зимни дни, истински удобни са и създават неповторимото усещане за уют. Те са по-неглижарски, затова се запасявам и с 1-2 по-кокетни и спретнати варианта.



Кафевите ниски ботички ме омагьосаха на секундата с бохемската си осанка и веднага ги приобщих към есенната ми визия, ще ги нося със слим дънки или тъмен панталон с момчешка кройка.



Черните изкусителки с двойка каишки са по-класически вариант, но лесно мога да им дам артистичен тласък с помощта на разкроена вълнена пола или пък с фънки дънков гащеризон.



Още един чифт цветни кецове никога не е излишен, особено когато са толкова удобни, меки и закачливи като тези тук!



Супер вариант за по-спортни и лежерни настроения или уикендски приключения в парка. А катранените велуренки притежават изящен силует и екстравагантна натура и сякаш с вълшебна пръчица променят настроението, а и походката. Рядко ми се случва да скачам в подобни висини, но пък тези двете май ще променят това, твърде красиви са, за да им устоя.


 

Анкета

Deichmann пита: Кой чифт от обувките на Пола би искал да имаш?

More All fashion