Следва

Спечели двоен билет за концерта на Сара Брайтман

Козметици и хирурзи разказаха, какво всъщност се е случило с лицето на Рене Зелуегър

Актрисата Рене Зелуегър, супер сладка между другото на своите 45 години, взриви публичния...

People of art преди 9 години

Актрисата Рене Зелуегър, супер сладка между другото на своите 45 години, взриви публичния спектър миналата седмица, когато се появи на мероприятие в свеж, до степен на различност вид, който възбуди хиляди коментари, и по-лошото, критики, че актрисата си е навредила с тежки пластични намеси, че дори, откъде накъде, "си позволява" това?!

Самата звезда отрича, че е правила пластични операции, и твърди, че просто живее по-спокоен и щастлив живот, което се отразява и на външния й вид. Фенове на актрисата обсъждат дни наред промените в лицето й в социалните мрежи, а английският Guardian пък, в противовес, пусна гневна статия, в която се възмущава от прекалено бурната обществена реакция.

Какво обаче на практика се случва с лицето на Рене, отговорът най-добре знаят професионалистите: пластичните хирурзи и козметици. Специалистите считат, че актрисата премълчава истината, отричайки всякаква хирургическа намеса. И все пак, в какво точно се крие истината?

Ето и мненията на специалистите:

1. "Лицето на Рене е ярък пример за контурна пластика"

"Рене очевидно е подмладена, но лицето й е така променено, че е трудно да я познаеш. Рене, според нас, е направила в голям обем контурна пластика и, разбира се, пластична операция. На първо четене тя има блефаропластика на горни и долни клепачи. На снимката е видно, че актрисата е голям поклонник на ботулинотерапията: виждаме инжекции с токсина в челото, зоната около очите (възможно е методът да е мезоботокс, който ефективно намалява бръчките, като при това се слага подкожно, а не мускулно). Затова, много вероятно, тя е на дози токсин и в платизма, т.е. в ниската третина на лицето, под шията, така, че овалът да изглежда стегнат и контурен. Рене е ярък пример за контурна пластика. Тя има силно увеличени скули и брадичка. Актрисата е променила и формата на устните с помощта на инжекции с хиалуронова киселина".

2. "Явни следи от хирургическа работа по лицето на тази прекрасна жена няма!"

"Безусловно, гледайки фотографиите на звездата, е възможно да допуснем някакви операции или процедури. И все пак, в някои случаи доста лесно може да се определи дали става дума за естествена красота или все пак на природата е помогнато. По наше мнение, Рене действително е силно променена. Не е по-добре, нито по-зле, просто е различна. С невъоръжено око се виждат промени, свързани със значително стегнат контур, което е особено забелязващо се високо на челото и в ниската третина. Създава се дори впечатление за дефицит в обема на меката тъкан в тези области. Освен това, може да се предположи, че е добавен изкуствено обем в областта на скулите. По-скоро, това е резултат от работа на лекари-козметолози, при това, доста удачна. Ако говорим общо за структурата на кожата, то съвсем вероятно е тя да е станала по-плътна и изпъната. Тези изменения са характерни за апаратния RF-лифтинг. Говорейки за цялостното възприятие на лицето на Рене Зелуегър, и по-специално за различието от нейни предишни снимки, бихме казали, че тя изглежда малко по-голяма. В очите се е появила мъдрост, а погледът е по-проницателен. Очевидни следи от хирургическа работа по лицето на тази прекрасна жена обаче няма!"

3. "Рене е правила блефаропластика"

"На Рене е направена блефаропластика на горни и долни клепачи - това е повече от видно от снимките. Преди това се вижда излишъка от кожа по двете места, бръчките, и доста занемарените горни клепачи. Вижда се още, че е направен ендоскопски лифтинг на веждите, т.к. на «новата» снимка, веждите се намират на по-високо ниво.
Но всичко останало изглежда еднакво, в средната зона има загуба на обем, и леко е деформирана среднескуловата бразда. Долната третина на лицето също с възрастта леко губи обем, и лицето изглежда по-остро."


Рене версии 2013 и 2014: разликата във външността на актрисата е сякаш очевидна

В редакцията на View Sofia също активно обсъдихме новото лице на Рене Зелуегър и решихме да защитим актрисата.

Разликата преди и след се набива в очи, по-скоро заради големия период от време, в който не бяхме виждали Рене, защото е факт, че тя не се появява често пред публика, нито в светски репортажи, или поне не толкова често, колкото в разгара на кариерата си. Все пак, за всички ни е ясно, че ако виждаш човек всеки ден, промените не са така кардинални, както ако го виждаш веднъж на четири години, например.

За много хора Рене си остава пухкавата Бриджит Джоунс, която актрисата изиграва през 2001 и 2004 година, когато е на 32 и 35 години съответно. Но все пак някои забравят, че жена на 30 и на 45 - това са две различни неща. Не се старее за ден. Ако сравните Рене с фотографии от миналата, 2013 година, ще видите, че тя изобщо не е чак толкова променена за този едногодишен период, но миналата година нямаше чак такава истерия, нищо, че надлежно упоменахме факта.

Неоспорим факт е, че от няколко години е модерно да се разискват резултатите от лоши пластични операции (нашата версия е, че тук има намеса, но тя се заключава най-много в блефаропластика + филъри), но всъщност такъв шок-ефект се дължи най-вече на възрастовите изменения.

Истината е в това, че даже във века на високите технологии жените, както и преди, стареят. Но някои го умеят добре, а ние твърдим, че сред тях е и Рене!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра